AcasăNewsIncendiu intr-un bloc din Constanta: o persoana a pierit

Incendiu intr-un bloc din Constanta: o persoana a pierit

pompieriAlertă la Spitalul Județean Târgu Jiu! Explozie urmată de un incendiu. Există victime

Flacarile care au cuprins un apartament situat intr-un loc din orasul de la malul marii, noaptea trecuta, au cauzat moartea unei femei si ranirea altor doua persoane.

Femeia a pierit dupa ce apartamentul situat la etajul imediat inferior celui in care locuia a fost cuprins de flacari insotite de fum puternic, din cate anunta reporterntv.ro. Cel mai probabil, victima s-a intoxicat cu fum si, in ciuda eforturilor medicilor de a o readuce la viata, nu a mai putut fi salvata. De asemenea, valvataia i-a produs rani destul de grave si proprietarului apartamentului de la care a pornit dezastrul, barbatul fiind preluat de medicii de la ambulanta si dus de urgenta la spital.

Odata ce a fost anuntat incendiul la 112, la fata locului au ajuns si pompierii care, pe langa faptul ca au intervenit pentru a stinge focul, au evacuat si locatarii aflati la etajele superioare celui la care se afla incinta cuprinsa de foc, ca masura de preventie, pana ce urma sa fie eliminata orice urma de pericol la nivelul sigurantei acestora din urma. Ar mai fi de spus faptul ca nivelul pagubelor materiale este unul destul de important.

75 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger