AcasăNewsIncendiu intr-un bloc din Cluj. Plan rosu de interventie pentru evacuarea mai...

Incendiu intr-un bloc din Cluj. Plan rosu de interventie pentru evacuarea mai multor persoane

pompieriExplozie puternică într-un bloc din Zărnești. Bilanțul este tragic, după ce deflagrația a zguduit din temelii clădirea cu zeci de garsoniere

Salvatorii – cadre medicale si pompieri – au intervenit de urgenta, joi, cu mai multe masini, inclusiv cu o autospeciala cu scara peentru evacuarea unor persoane aflate intr-un bloc in care s-a produs un incendiu. Este vorba despre o situatie care a dus la declansarea unui Plan rosu de interventie.

pompieriPrimele date conduc spre ipoteza ca incidentul ar fi pornit de la subsolul unui bloc cu 10 etaje, din Cluj-Napoca. Incendiul a cauzat o degajare semnificativa de fum, aspect care i-a impiedicat pe oamenii aflati la etajele superioare ale imobilului sa poata folosi casa scarii pentru a cobori in siguranta la parter. Conform ISU Cluj, sase oameni au reusit sa iasa singuri din bloc, alti 11 au fost scosi cu ajutorul pompierilor, insa alte 20 de persoane sunt inca blocate, asteptand ca salvatorii sa ajunga la ei si sa ii ajute. Pentru evacuarea acestora se foloseste autoscara destinata interventiilor la inaltime.

Inca nu se stie de la ce a pornit focul are a cauzat degajarea de fum.

119 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger