AcasăNewsIncendiu intr-un bloc din Cluj: Locatari evacuati, patru oameni dusi la spital...

Incendiu intr-un bloc din Cluj: Locatari evacuati, patru oameni dusi la spital (VIDEO)

Incendiu în secția ATI a unui spital din Târgu Mureș. Șase pacienți se aflau în salon

A fost agitatie, duminica dimineata, in jurul orei 6, in preajma unui imobil de locuinte aflat pe Aleea Micus din Cluj-Napoca.

pompieriAlertati ca intr-un apartament de la parterul unui bloc s-a produs un incendiu, pompierii au ajuns cat au putut de repede in zona si s-au luptat aproape o ora sa stinga focul.

La locul interventiei au ajuns si mai multe echipaje medicale. Noua oameni au fost evacuati din bloc, ca urmare a incidentului, iar patru dintre ei au primit sistenta medicala la fata locului, inainte de a fi duse la spital, din cate au anuntat reprezentantii ISU Cluj. La spital a ajuns si proprietarul locuintei in care a izbucnit focul, barbatul suferind arsuri. Din imaginile urmatoare se pot observa pagubele produse de flacari in apartamentul respectiv:

[youtube]OpIHpDWOfA8[/youtube]

author avatar
Cristina Stefan
103 afisari
Zenville

Ultimele știri

Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a transmis gânduri bune către românii din Diaspora, în Pastorala de Sfintele Paşte 2024.El a punctat că „Taina Pocăinţei...

Cât au ajuns să coste ouăle în pieţe, înainte de Paştele 2024. În supermarket, se găsesc şi la preţ dublu

Ouăle sunt la mare căutare, înainte de Paştele 2024. În afară de faptul că sunt folosite ca ingerdiente pentru diferite feluri culinare, gospodinele le...
proger