AcasăNewsIncendiu intr-un bloc din Capitala: Mai multi copii au ajuns la spital,...

Incendiu intr-un bloc din Capitala: Mai multi copii au ajuns la spital, intoxicati cu fum

Locatarii unui bloc de garsoniere din sectorul 2 al Capitalei au trecut, duminica, prin clipe de panica. Una dintre locuinte, situata la etajul doi al imobilului, a fost cuprinsa de un incendiu violent, insotit de mult fum.

Oamenii s-au grabit sa iasa din case, de teama ca focul s-ar putea extinde. Cateva persoane, insa, au avut nevoie de ingrijiri, dupa ce au inhalat fumul degajat de flacarile puternice. Odata anuntat incendiul la numarul unic de urgenta, la fata locului – o strada din cartierul Colentina- au intervenit mai multe autospeciale ale pompierilor, dar si mai multe echipaje de la Ambulanta.

Medicii au constatat ca mai multi locatari, majoritatea dintre ei copii, au avut nevoie de ajutor, dupa ce s-au intoxicat cu fum, conform Romania Tv. Ca urmare, dupa ce le-au acordat primul ajutor, au transportat cele opt persoane la spital, pentru investigatii suplimentare. Micutii au ajuns in grija doctorilor de la SPitalul Grigore Alexandrescu, in timp ce adultii la Floreasca.

Cauzele izbucnirii incendiului nu au fost stabilite pana la acest moment, insa specialistii urmeaza sa puna cap la cap informatiile stranse de la fata locului si sa stabileasca ce anume s-a intamplat. O prima ipoteza ar fi aceea a unui scurtcircuit, care sa fi dus la declansarea focului.

Sursa foto: captura realitatea.net

167 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger