AcasăNewsIncendiu intr-un bloc din Capitala. Locatarii, evacuati

Incendiu intr-un bloc din Capitala. Locatarii, evacuati

Pompierii, în alertă! Incendiu la o grădiniță din Dâmbovița. Copiii aflați în incintă au fost evacuați

Pompierii au fost alertati, vineri dimineata, de un apel care anunta un incendiu intr-un bloc din Capitala. Specialistii in astfel de situatii de urgenta au fost chemati sa intervina cat mai repede intr-un imobil in care un apartament fusese cuprins de flacari.

Incidentul a avut loc intr-un bloc din cartierul Bucurestii Noi. Focul a izbucnit intr-o locuinta in care, potrivit Romania TV, la momentul respectiv se aflau doi oameni, unul dintre ei- un barbat- alegandu-se cu arsuri. Victima a primit primele ingrijiri la fata locului, de la medici de la Salvare.

Ca masura de siguranta, toti locatarii blocului au fost sfatuiti sa paraseasca imobilul, pana la momentul in care avea sa se stabileasca faptul ca nu exista niciun alt pericol, dupa stingerea incendiului. Pompierii au ajuns la locul incidentului cu mai multe masini cu apa si spuma si au reusit sa stinga focul, limitand pagubele materiale si pericolul.

Pentru a se stabili exact conditiile in care a izbucnit incendiul, oamenii legii urmeaza sa faca o serie de cercetari. Se ia, insa, in calcul, faptul ca insusi proprietarul apartamentului afectat de foc sa fi fost cel care a declansat incendiul.

200 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger