AcasăNewsIncendiu într-un bloc din Capitală! Doi oameni, duși la spital - VIDEO

Incendiu într-un bloc din Capitală! Doi oameni, duși la spital – VIDEO

(sursa foto: Facebook/Inspectoratul pentru Situații de Urgență Botoșani - ISU Botosani)

Au fost momente de spaimă pentru locatarii unui bloc din Capitală, ca urmare a izbucnirii unui incendiu într-o locuință din imobilul situat în cartierul Ferentari. Doi oameni au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportați la spital. Zeci de persoane au ieșit din bloc, speriați de focul și de fumul degajat de incendiu.

Zeci de oameni au ieșit speriați în stradă, după ce s-a dat alerta. S-a întâmplat în jurul orei 23.

Zeci de oameni au ieșit din locuințe

Două persoane au ajuns la spital, în noaptea de duminică spre luni, 7 spre 8 ianuarie. Totul, ca urmare a unui incendiu ce a izbucnit la o garsonieră din cartierul Ferentari din Capitală, potrivit stirileprotv.ro, în urma incidentului 80 de oameni au ieșit singuri din clădire, în timp ce alte 15 persoane au fost scoase de salvatori din case.

S-a sunat mobilizarea în rândul pompierilor. Astfel că la fața locului au intervenit cinci autospeciale de pompieri și patru ambulanțe SMURD. În timp ce mulți locatari au reușit să iasă singuri din locuințe, alții au fost scoși din case cu ajutorul pompierilor.

 

Două persoane au ajuns la spital

Din cauza fumului inhalat, doi locatari au avut nevoie de îngrijiri medicale, motiv pentru care au fost transportați la spital. E important de menționat faptul că flăcările nu au apucat să se extindă și la alte apartamente.

Deocamdată nu se știe exact cauza izbucnirii incendiului. Cel mai probabil, specialiștii vor stabili în perioada următoare, în urma unor verificări, condițiile care au dus la producerea incidentului.

Din câte a anunțat recent ISU București-Ilfov, într-un comunicat, în 4 ianuarie, pompierii din cadrul ISU B-IF au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la o casă tip parter, situată pe strada Cetinei, orașul Pantelimon din județul Ilfov. „La sosirea echipajelor de pompieri incendiul se manifesta cu flacără deschisă în exteriorul locuinței pe o suprafață de aproximativ 20 de mp și la nivelul acoperișului pe o suprafață redusă. Datorită intervenției prompte a pompierilor, incendiul a fost localizat rapid în limitele găsite, astfel evitându-se propagarea acestuia la proprietățile învecinate. În urma intervenției nu au rezultat victime.
Pentru gestionarea situației de urgență au intervenit trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD”, conform sursei citate.

author avatar
Andrei Coman
248 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger