AcasăNewsIncendiu intr-un bloc din Capitala: Patru locatari dusi la spital, unul in...

Incendiu intr-un bloc din Capitala: Patru locatari dusi la spital, unul in stare grava

Incendiu într-un apartament. Zeci de locatari evacuați din bloc, trei oameni au ajuns la spital

Locatarii unui bloc din Capitala au trecut prin momente de groaza, vineri dimineata, dupa ce in imobil s-a declansat un incendiu care a degajat foarte mult fum. Patru oameni au ajuns la spital, un barbat avand arsuri de cai aeriene.

Flacarile au izbucnit intr-un apartament al unui bloc din cartierul Sebastian. Au fost chemati de urgenta pompierii, care au intervenit cu mai multe autospeciale si au reusit sa lichideze rapid flacarile, in ciuda faptului ca misiunea lor a fost ingreunata de cantitatea mare de fum.

Pana ca echipele de prim-ajutor sa ajunga in zona, oamenii care locuiesc in bloc au reusit sa fuga din calea pericolului, pana la stingerea focului. Patru persoane au avut, insa, nevoie de ingrijiri medicale, trei locatari – doi barbati si o femeie- intoxicandu-se cu fumul degajat.

Un alt barbat este in stare grava, fiind dus de urgenta la spital, pentru tratament de specialitate. Potrivit medicului de la SMURD care a ajuns in zona incidentului, acesta are arsuri de cai aeriene. „Un barbat prezinta arsuri de cai aeriene, este intr-o stare grava, e ventilat mecanic in acest moment”, a precizat cadrul medical de pe ambulanta care a transportat victima la spital.

158 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger