AcasăNewsIncendiu în Centrul Vechi din Capitală! Clienţii teraselor s-au certat cu forţele...

Incendiu în Centrul Vechi din Capitală! Clienţii teraselor s-au certat cu forţele de ordine când au fost rugaţi să plece (VIDEO)

Pompierii au intervenit, sâmbătă seară, în Centrul Vechi din Bucureşti, pe strada Şelari, la o clădire de la acoperişul căreia ieșea fum. Accesul persoanelor civile în zonă a fost limitat.

Au fost alertate 5 autospeciale de stingere a focului, autovehicule SMURD, precum și unități de descarcerare și o autoscară.

Suprafaţă afectată – 300 metri pătraţi

Suprafaţa afectată la nivelul podului şi acoperişului este de aproximativ 300 metri pătraţi. Accesul autospecialelor s-a realizat cu dificultate din Splaiul Independenței prin str. Șelari. Au fost luate măsuri pentru limitarea accesului persoanelor civile în zona de intervenție.

În ciuda pericolului, unii clienții ai teraselor din jur s-au supărat pe forțele de ordine când au fost rugați să plece din zonă.

Locatarii spun că au văzut fum și s-au speriat și că au ieșit repede, dar că nu știu cât de tare le sunt afectate locuințele și nici unde vor sta pe timpul nopții. Și persoanelor de la terase li s-a transmis să se îndepărteze de zonă afectată.

Cum au acţionat pompierii

Podul nu este compartimentat, iar in interior sunt depozitate materiale din lemn, mase plastice. Incendiul este localizat, iar intervenţia este în desfăşurare.

S-a acționat atât din interior pentru stingere, cât și din exterior, pentru decopertarea învelitorii acoperișului.

Bărbat cuprins de flăcări

Oamenii care se plimbau sâmbătă noapte prin Centrul Vechi din Bucureşti au fost martorii unei scene şocante. Un bărbat cuprins de flăcări a alergat prin mulţime, apoi a căzut la pământ şi s-a zbătut, încercând să scape de foc, în luna octombrie 2023.

Trecătorii au încercat să-l ajute, însă fără prea mare succes. Tot ce s-a întâmplat AICI

author avatar
Andrei Ștefan
147 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger