AcasăNewsIncendiu in Capitala/5 oameni, pe mana medicilor si zeci de persoane evacuate

Incendiu in Capitala/5 oameni, pe mana medicilor si zeci de persoane evacuate

Pompierii au fost apelati de urgenta, in aceasta dupa-amiaza, in sectorul 6 al Capitalei. In zona au ajuns si medicii de la Salvare.

Motivul pentru care s-a sunat la 112 a fost acela ca s-a observat ca din subsolul unei cladiri din zona Drumul Taberei, in care se afla birouri, iesea foarte mult fum. De altfel, din cate a precizat purtatorul de cuvant al ISU Bucuresti, intr-o interventie telefonica la postul B1 TV, cinci oameni au avut nevoie sa le fie administrat oxigen, dupa ce au fost expuse la fumul si la gazele degajate de focul izbucnit in partea inferioara a cladirii.

Totodata, alte aproximativ 60 de persoane au fost evacuate din cladirea respectiva, ca masura de preventie, pana la lichidarea focarului respectivului incendiu si pana cand pompierii vor stabili ca nu mai e pericol pentru persoanele care, in mod normal, ar fi trebuit sa se afle in cladirea respectiva, avand in vedere ca acolo lucreaza.

Pe langa pompieri si cadrele medicale, care au intervenit in zona cu mai multe autospeciale, in perimetrul incendiului au ajuns si oamenii legii.

Cauzele care au stat la originea declansarii focului nu sunt momentan cunoscute. Ramane de vazut ce anume vor stabili specialistii ca a cauzat acest incendiu.

sursa foto: Facebook/ISU

author avatar
Cristina Stefan
127 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger