AcasăNewsUPDATE Incendiu puternic in Capitala. Nor urias de fum. Recomandarile IGSU

UPDATE Incendiu puternic in Capitala. Nor urias de fum. Recomandarile IGSU

Mai multe autospeciale de pompieri ;i de descarcerare s-au indreptat, in urma cu scurt timp, din directia Fundeni catre locul unei interventii de amploare.

UPDATE 2: Referitor la incendiul care a cuprins o hala industriala aflata pe strada Biharia din sectorul 1 , Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta a transmis ca flacarile au afectat o suprafata de circa 10.000 de metri patrati. Astfel, catre locul interventiei s-au indreptat 27 masini de stingere, patru autoscari de interventie la inaltime si patru autospeciale de descarcerar, dar si doua ambulante SMURD.

IGSU a transmis, totodata, cateva recomandari oamenilor. „Intrucat incendiul se manifesta cu degajari mari de fum, recomandam populatiei sa ocoleasca zona incendiului si sa elibereze caile de acces pentru a facilita accesul pompierilor. Persoanele civile trebuie sa elibereze zona de interventie a echipajelor ISU Bucuresti-Ilfov si sa se adaposteasca in spatii inchise”, suna mesajul salvatorilor.

UPDATE: Din cate se pare, nu sunt persoane afectate de producerea incendiului.

Oamenii din cladirile situate in proximitatea halei care arde au fost evacuati. Chiar si asa, sunt si persoane care asista, destul de aproape de locul incidentului, la eforturile salvatorilor de a rezolva situatia.

Din cate se pare, incendiul a fost localizat, ceea ce inseamna ca pompierii se vor stradui sa stinga cat mai rapid focul. La locul interventiei e o veritabila forfota, cu foarte multe autospeciale de pompieri care vin incarcate cu apa pentru a domoli valvataia.

–––––

Totul, ca urmare a izbucnirii unui incendiu de proportii, care a generat un nor urias de fum, vizibil de la o distanta insemnata.

Din cate se pare, flacarile au cuprins o hala din sectorul 1, mai precis din zona Pipera, in nordul Capitalei.

324 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger