AcasăNewsUpdate/Incendiu în Capitală. Au ars mai multe vagoane dezafectate, în zona de...

Update/Incendiu în Capitală. Au ars mai multe vagoane dezafectate, în zona de triaj dintre Gara Basarab şi Podul Grant

sursa foto: ISU București- Ilfov

Pompierii au intrat în alertă și intervin joi, 11 ianuarie, pentru a stinge un incendiu care, din primele informații, a cuprins două vagoane de tren dezafectate. Sunt degajări mari de fum.

UPDATE: Informații recente de la ISU indică faptul că au fost stinse 12 din cele 15 vagoane ce au ars.

Pompierii redimensionează dispozitivul de intervenţie de la zona de triaj din Gara Basarab, unde vor rămâne şapte autospeciale de stingere cu apă şi spumă. Se lucrează la stingerea ultimelor trei vagoane, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti – Ilfov, potrivit Agerpres.

Conform ISUBIF, au fost afectate 15 vagoane.

UPDATE: A fost emis mesaj RO-ALERT pentru avertizarea şi informarea populaţiei privind degajarea intensă de fum.

Numărul autospecialelor de pompieri care intervin la fața locului a fost suplimentat.

–––––

Pompierii de la ISU Bucureşti-Ilfov s-au mobilizat și intervin, joi, cu mai multe autospeciale pentru stingerea unui incendiu care a cuprins două vagoane de tren dezafectate, în zona de triaj dintre Gara Basarab şi Podul Grant.

Degajări mari de fum

Potrivit primelor informații, incendiul se manifestă cu flacără deschisă şi degajări mari de fum.

În primă fază au fost alertate 7 autospeciale de stingere cu apă şi spumă. Dar și o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă SMURD.

Incendiul se manifestă cu flacără deschisă şi degajări mari de fum”, a transmis ISU.

Pompierii încearcă să țină situația sub control și să stingă cât mai repede incendiul, pentru a evita ca focul să se extindă și la alte vagoane din apropierea celor afectate de incendiu.

Momentan nu se știe de la ce a pornit focul. Cel mai probabil, acest aspect va fi stabilit de către specialiști, la finalul intervenției pompierilor aflați la fața locului.

author avatar
Andrei Coman
251 afisari

2 COMENTARII

  1. E coincidență că acum trei zile au ars tot două vagoane, tot dezafectate, în gara Cluj. Show must go on!

  2. E frig, cei care dorm pe unde apuca in timpul iernii doresc sa se incalzeasca. Se baga in vagoane si na… pun si ei de o centrala Ariston pe baza de zdrente si crengi arse. Si arde compartimentilii. Sper ca nu au patit ceva locatarii. Ca ieri i-am vazut acolo si pe ciolagu’ si pe ma-ciuca tinand un miting de sustinere a monedei digitale. Ca acolo pe strazi, „toti cersetorii e pe bitcoitzi”

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger