AcasăNewsIncendiu foarte puternic intr-un bloc din Suceava: O femeie dusa la spital...

Incendiu foarte puternic intr-un bloc din Suceava: O femeie dusa la spital si zeci de locatari evacuati (VIDEO)

Linistea locatarilor unui bloc din localitatea suceveana Brosteni a fost tulburata, in toiul noptii d sambata spre duminica, de un miros puternic de fum. Cativa dintre ei au observat flacarile care au cuprins constructia si au dat alarma. O femeie s-a intoxicat cu fumul degajat de incendiul puternic si a avut nevoie de ingrijiri de specialitate.

La locul incidentului au ajuns de urgenta mai multe autospeciale ale pompierilor, iar acestia din urma s-au luptat cateva zeci de minute sa stinga valvataia care a cuprins, initial, un garaj, pentru ca mai apoi sa se extinda catre izolatia din polistiren a blocului respectiv, iar apoi sa afecteze serios acoperisul din lemn al constuctiei cu patru etaje.

Locatarii din imobilul cuprins de flacari au fost evacuati pana cand pompierii au reusit sa stinga focul si sa inlature orice urma de pericol. Din pacate, o femeie s-a intoxicat cu fumul degajat de lemnul ars. Potrivit monitorulsv.ro, dupa ce medicii de la ambulanta i-au acordat primul ajutor, victima, o locatara in varsta de 45 de ani, a fost dusa la spital, la Suceava.

Din primele indicii adunate de la fata locului, dar si dupa ce au discutat cu martorii, autoritatile locale iau in calcul ipoteza ca incendiul sa fi fost provocat intentionat. Anchetatorii care au preluat cazul vor face cercetari, pentru a stabili de la ce anume a pornit incendiul. Mai trebuie spus si faptul ca pagubele produse de incendiu sunt semnificative.

[youtube]hTD_5TAl53A[/youtube]

291 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger