AcasăNewsIncendiu devastator, pe o suprafaţă de 10.000 m.p, la o fabrică de...

Incendiu devastator, pe o suprafaţă de 10.000 m.p, la o fabrică de lacuri şi vopsele! Pompierii intervin cu 12 autospeciale (VIDEO)

incendiu-frigoglassIncendiu devastator, pe o suprafaţă de 10.000 m.p, la o fabrică de lacuri şi vopsele! Pompierii intervin cu 12 autospeciale

Focul mistuitor face din nou ravagii într-o frabrică din România. Sâmbătă noapte, un incendiu puternic a izbucnit la hala unei fabrici situată lângă Timişoara. A fost afectată o suprafaţă de 10.000 de metri pătraţi. În incintă se află şi vopsele şi lacuri.

Pompierii intervin cu 12 autospeciale de intervenţie pentru stingerea incendiului, fiind solicitate şi echipaje din Arad şi Caraş Severin.

Incendiul, la o frabrică de frigidere

Focul a cuprins fabrica de frigidere Frigoglass. Aceasta se află la aproximativ 16 kilometri de Timişoara.

Flăcările imense care au cuprins una dintre hale se pot vedea de la distanţă foarte mare, iar pompierii au fost chemaţi să intervină de urgenţă pentru stingerea focului.

La finalul intervenţiei, reprezentanţii ISU Timiş urmează să stabilească exact de la ce a pornit focul. Deocamdată, nu se cunoaşte dacă sunt victime. Fabrica Frigoglass produce echipamente frigorifice comerciale.

author avatar
Andrei Ștefan
176 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger