AcasăNewsIncendiu devastator la un depozit: 17 morti (VIDEO)

Incendiu devastator la un depozit: 17 morti (VIDEO)

Un nor de fum care se putea vedea de la o distanta considerabila de zona in care se afla un depozit in care s-a pornit un incendiu violent lasa sa se intrevada faptul ca e vorba despre o situatie grava.

Totul s-a intamplat sambata dimineata, la un depozit de pe raza Moscovei. Flacarile au cuprins incinta si a ucis 16 oameni. Alte peste 10 persoane au fost gasite in viata si preluate de personalul medical. O alta persoana a pierit, insa, dupa ce a fost transportata la spital, din cate a anuntat insusi edilul metropolei ruse, pe o retea de socializare.

Conform rt.com, victimele ar fi de origine kirgiza, care lucrau in respectivul depozit. Ar fi fost gasite intr-o incapere din interiorul constructiei, de catre pompierii care au intervenit pentru a localiza si stinge focul. O prima ipoteza luata in calcul este aceea ca oamenii ar fi pierit ca urmare a inhalarii fumului degajat de incendiul puternic. Ce anume s-a intamplat si cum de s-a declansat focul inca nu se stie, dar autoritatile locale au anuntat ca aceste aspecte se afla sub investigatie.

[youtube]1V6Nvs9W1so[/youtube]

[youtube]P1uGUW5GoQc[/youtube]

sursa foto: captura youtube

136 afisari
Zenville

Ultimele știri

Promisiunea lui Florin Piersic, de pe patul de spital. Mesajul emoţionant pe care l-a transmis fanilor

Florin Piersic a fost reevaluat cardiologic de medicii Spitalului „Foișor” din București, unde este internat actorul în vârstă de 88 de ani. Starea sa...

De ce românii cumpără tot mai mult produsele marcă proprie ale supermarketurilor. Nu e vorba doar despre preţ

Retailerii au observat că au început să se golească, într-un timp cât mai scurt, rafturile pe care sunt aşezate produsele marcă proprie.Cercetările de piață...
proger