AcasăNewsIncendiu devastator la Mănăstirea Podu Coşnei, din Suceava. Pompierii au intervenit cu...

Incendiu devastator la Mănăstirea Podu Coşnei, din Suceava. Pompierii au intervenit cu opt autospeciale

incendiu

Un incendiu de proporţii a izbucnit la primele ore ale dimineții de duminică la biserica veche și la chiliile ce aparțin de Mănăstirea Podu Coșnei.

Flăcările care se ridicau la zeci de metri amenințau să se extindă și la alte construcții, motiv pentru care a fost nevoie de o mobilizare importantă a pompierilor militari și civili.

S-au deplasat şi ambulanţele SMURD

La fața locului au fost trimise nu mai puțin de 8 autospeciale ale pompierilor, o autoscară mecanică și două ambulanțe SMURD. Intervenția a fost extrem de dificilă și asta pentru că tot corpul de chilii si biserica veche erau construcții din lemn.

Din fericire, nimeni nu a avut de suferit de pe urma incendiului, dar pagubele sunt extrem de mari.

author avatar
Andrei Ștefan
277 afisari

4 COMENTARII

  1. ,,BOCOVINA”plina ochi cu oameni laudarosi ,puturosi de le ard bisericile non-stop si prosti!V-au ajuns barabulele la cap ,,alivinca” v-a prostit rau toti cantati si toti va ca..ca..ti.. Samahoanca ,v-a dilit ,gunoiul nu mai incape in localitati …l-ati dus pe munte …!Scrieti cu oi ,,bocovina” ca sa stie lumea cu ce indivizi au de a face !La o pensiune cand am deschis frigiderul a sarit jos un cap de porc mistret cu par si sange Siktir murdarilor !

  2. In colonia Romania,de buná bucatá de vremea ard bisericile si mánástirile,mai ceva ca,kerosenul!
    Sigur,purá intamplare!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger