AcasăNewsIncendiu devastator la centrul comercial Prosper din Calea 13 Septembrie. Autorităţile au...

Incendiu devastator la centrul comercial Prosper din Calea 13 Septembrie. Autorităţile au trimis şi RO-ALERT (VIDEO)

Incendiu-prosperIncendiu devastator la centrul comercial Prosper din Calea 13 Septembrie. Autorităţile au trimis şi RO-ALERT

Un incendiu devastator a cuprins, marţi după-amiază, centrul comercial Prosper din Calea 13 Septembrie. Pompierii au acţionat cu 11 autospeciale de stingere, patru autoscări şi două autospeciale SMURD. O parte din acoperiş s-a prăbuşit, iar autorităţile au emis o avertizare extremă prin RO-Alert.

Numărul echipajelor a fost suplimentat, iar o parte din acoperişul magazinului Prosper s-a prăbuşit. ”Sunt degajări mari de fum, influenţate de vânt, motiv pentru care solicitam închiderea ferestrelor pentru toate locuinţele din zonă”, au mai transmis pompierii.

Martorii spun că au auzit o explozie

Un bloc aflat lângă magazinul Prosper a fost evacuat, anunță Digi 24. În complexul comercial se aflau o piață agroalimentară, o farmacie, o librărie și alte magazine. Unii martori spun că incendiul ar fi fost precedat de o explozie.

Nu există victime, iar persoanele aflate în incinta clădirii sunt evacuate de pompieri. ISU anunță că există degajări mari de fum influențate de vânt și solicită închiderea ferestrelor pentru toate locuințele din zonă.

author avatar
Andrei Ștefan