AcasăNewsIncendiu devastator la centrul comercial Prosper din Calea 13 Septembrie. Autorităţile au...

Incendiu devastator la centrul comercial Prosper din Calea 13 Septembrie. Autorităţile au trimis şi RO-ALERT (VIDEO)

Incendiu-prosperIncendiu devastator la centrul comercial Prosper din Calea 13 Septembrie. Autorităţile au trimis şi RO-ALERT

Un incendiu devastator a cuprins, marţi după-amiază, centrul comercial Prosper din Calea 13 Septembrie. Pompierii au acţionat cu 11 autospeciale de stingere, patru autoscări şi două autospeciale SMURD. O parte din acoperiş s-a prăbuşit, iar autorităţile au emis o avertizare extremă prin RO-Alert.

Numărul echipajelor a fost suplimentat, iar o parte din acoperişul magazinului Prosper s-a prăbuşit. ”Sunt degajări mari de fum, influenţate de vânt, motiv pentru care solicitam închiderea ferestrelor pentru toate locuinţele din zonă”, au mai transmis pompierii.

Martorii spun că au auzit o explozie

Un bloc aflat lângă magazinul Prosper a fost evacuat, anunță Digi 24. În complexul comercial se aflau o piață agroalimentară, o farmacie, o librărie și alte magazine. Unii martori spun că incendiul ar fi fost precedat de o explozie.

Nu există victime, iar persoanele aflate în incinta clădirii sunt evacuate de pompieri. ISU anunță că există degajări mari de fum influențate de vânt și solicită închiderea ferestrelor pentru toate locuințele din zonă.

author avatar
Andrei Ștefan
903 afisari

4 COMENTARII

  1. Era un asa talmes balmes acel colt din Calea 13 Septembrie, zis PROSPER, ca se cerea musai reconstruit. Cum fara sa darami, nu poti construi…Sa vedem ce se inalta acolo, ca sa stim de ce a fost foc azi la Prosper. Ctitoria lui Vanghelie era…

    ACUM POATE SI PIEDONE SA ISI MANIFESTE CUNOASTEREA IN ALE ARHITECTURII …CA DOAR ARE CELE 8 CLASE PE BUNE…RESTUL..CA ATATIA GENERALI…HARTII CARTOANE SI RECOMANDARI…

  2. Cautati asta pe net
    „Ion Blaga – Omul din spatele drogurilor, crimelor si prostitutiei din BUCURESTI – SECTOR 5”
    Ar fi al lui centrul comercial,a fost sef in militie din 1980 pana in 1996 si pompierii erau la 5 minute de mers pe jos.Foarte dubios.

  3. Pompierii chiar au actionat, sau doar erau simpli privitori ca si restul oamenilor din strada?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger