AcasăNewsIncendiu devastator intr-un club de noapte. Trei persoane au murit, iar patru...

Incendiu devastator intr-un club de noapte. Trei persoane au murit, iar patru sunt ranite!

Un incendiu violent a pus la pamant un restaurant de fite din centrul orasului Constanta, sambata seara, iar bilantul este unul cutremurator.

Incendiul a izbucnit in incinta restaurantului si a cuprins cu repeziciune etajele superioare ale cladirii. De asemenea, flacarile s-au extins si la doua cladiri alaturate unde erau clienti.

Conform Romania TV, pompierii au intervenit rapid cu noua autospeciale si aproape 100 de ofiteri si subofiteri, dar acestia au avut nevoie de cinci ore pentru a se lupta cu flacarile.

Chiar si dupa stingerea incendiului, doua autospeciale au ramas in zona pentru supraveghere.

Pompierii care au intervenit la fata locului, au ramas inmarmuriti in momentul in care au descoperit cadavrele a trei dansatoare care au murit arse de vii. Acestea au ramas blocate intr-un vestiar, in momentul in care a izbucnit incendiul, si nu s-au mai putut salva.

O a patra tanara, tot dansatoare, a fost transportata la Bucuresti, cu un elicopter SMURD. Tanara se afla in moarte clinica, iar medicii sunt sceptici in privinta sanselor de supravietuire.

Alte trei persoane au fost internate in stare grava, la Spitalul Constanta. Deocamdata nu se stie cauza izbucnirii incendiului.

sursa foto: romaniatv.net

author avatar
Cristi Ionita
247 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger