AcasăNewsIncendiu devastator într-un bloc din Galaţi. 28 de oameni, afectaţi! ISU a...

Incendiu devastator într-un bloc din Galaţi. 28 de oameni, afectaţi! ISU a declarat decesul

sursa foto: isubh.ro

Un incendiu puternic a izbucnit în noaptea de luni spre marți, 22/23 ianuarie 2024, în orașul Galați. O persoană și-a pierdut viața, iar alte zeci de persoane au fost evacuate din imobil.

La fața locului s-au deplasat două autospeciale de stingere, o echipă de la descarcerare, o autoscară mecanică, o autospeciala pentru victime multiple, două ambulanțe SMURD și două ambulanțe SAJ.

Proprietara apartamentului, decedată

ISU Galaţi a fost alertat prin Dispeceratul 112 despre un incendiu cu degajări de fum la pe scara 3 a blocului C33 din strada. Regiment 11 Siret, municipiul Galaţi.

Proprietara apartamentului afectat de incendiu, o femeie de 86 ani, a fost găsită decedată, din cauza intoxicării cu fum.

Din bloc au fost evacuați 24 adulți și patru copii. Aceștia au fost ținuți în ambulanțe deoarece afară era foarte frig. Nicio persoană nu a avut nevoie de îngrijiri medicale”, a transmis ISU Galați.

Salvatorii au fost alertaţi prin Dispeceratul 112 despre un incendiu cu degajări de fum pe într-un bloc situat pe strada Regiment 11 Siret.

Ar fi uitat un reşou în priză

Reprezentanții ISU Galați au verificat cauza incendiului şi au ajuns la o concluzie. Femeia ar fi încercat să apeleze la un soi de improvizaţie.

Cauza probabilă a producerii incendiului este un reşou uitat în priză, pe care au căzut materiale combustibile, mai precizează ISU Galaţi.

author avatar
Andrei Ștefan
312 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger