AcasăNewsIncendiu devastator in Arges: o femeie a pierit, patru case au fost...

Incendiu devastator in Arges: o femeie a pierit, patru case au fost afectate

(foto: a1.ro)

Panica pe o strada din localitatea argeseana Rucar. La primele ore ale diminetii de sambata, un incendiu violent a cuprins patru constructii. Din pacate, o femeie a murit, nemaiputand fi salvata.

(foto: a1.ro)

Prapadul s-a declansat in doar cateva minute, inainte de ivirea zorilor, in timp ce majoritatea oamenilor care au case pe strada respectiva inca dormeau. Realizand pericolul, locatarii au reusit sa paraseasca imobilele cuprinse de focul puternic si sa se salveze. O batrana, insa, nu a mai avut puterea sa ceara ajutor. Potrivit ziarulprofit.ro, femeia in varsta de 80 de ani a pierit arsa de vie, pentru ca nu a mai apucat sa iasa din locuinta si sa se salveze.

Oamenii s-au temut ca flacarile violente le-ar fi putut distruge agoniseala, dar si ca s-ar fi putut extinde si la alte imobile, asa ca au sarit sa ajute la lichidarea incendiului. Casele, majoritatea constuite din lemn, s-au aprins rapid, ceea ce a facut ca interventia pompierilor sa fie  dificila. Pompierii au intervenit cu mai multe autospeciale, cu apa si spuma, luptandu-se sa stavileasca valvataia.

170 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger