AcasăNewsIncendiu de proporții: mai multe utilaje au ars ca o torță. Unde...

Incendiu de proporții: mai multe utilaje au ars ca o torță. Unde s-a întâmplat totul – GALERIE FOTO/VIDEO

(sursa foto: Facebook/ISU Olt)

Pompierii au intervenit pentru a stinge un incendiu puternic ce a cuprins mai multe utilaje ce se folosesc la finisarea asfaltului.

Alerta s-a dat marți seară, după lăsarea întunericului. Totul s-a întâmplat pe șantierul drumului expres Craiova-Pitești, unde patru utilaje au luat foc, potrivit realitatea.net.

Din câte se poate vedea din imaginile surprinse la fața locului, înainte ca pompierii să stingă vâlvătaia, utilajele au fost cuprinse de flăcări puternice. Și au fost distruse în mare parte de foc.

Incendiul, pe un sector de drum care nu este deschis circulației rutiere

„Mai multe utilaje pentru finisarea asfaltului au fost afectate de un incendiu puternic, produs între localitățile Balș și Pielești, pe un sector de drum care nu este deschis circulației rutiere”, au anunțat, marți seara târziu, reprezentanții ISU Olt, via Facebook.

Atât pompierii de la Detașamentul Slatina, cât și din cadrul Gărzii Balș au intervenit la fața locului, cu două autospeciale de stingere. În zona a fost trimis și un echipaj SMURD.

Cauzele care au dus la producerea incendiului de proporții, făcând ca utilajele să ardă ca o torță, urmează să fie stabilite în cadrul unor cercetări pe care le vor face specialiștii.

293 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger