AcasăNewsIncendiu de proporții: mai multe mașini au luat foc în parcarea unui...

Incendiu de proporții: mai multe mașini au luat foc în parcarea unui bloc din Timișoara – VIDEO

sursa foto: captură video

Forfotă și spaimă, în noaptea de joi spre vineri, 7 spre 8 decembrie, în apropierea unui bloc din Timișoara. Mai multe mașini au luat foc, după ce un incendiu ar fi izbucnit în primă fază la o dubă. Speriați, oamenii au pus mâna pe telefon și au sunat pentru a chema pompierii.

Nu mai puțin de șase mașini au luat foc în curtea unui bloc din Timișoara. Au fost momente de spaimă pentru oamenii care locuiesc în zonă, dat fiind faptul că flăcările au fost puternice.

Locatar: „A bubuit tare, apoi flăcările s-au extins”

Alerta la 112 s-a dat cu puțin înainte de miezul nopții. Locatarii au fost speriați de vâlvătaie, dar și de bubuiturile care s-au auzit, după izbucnirea incendiului la primul autovehicul afectat.

„A început să bubuie prima maşină când a luat foc. A bubuit tare, apoi flăcările s-au extins la maşina cealaltă. Normal că m-am speriat. Fiind zonă de blocuri, dacă ajunge la gaz ce facem? Sărim în aer”, a povestit un locatar, citat de antena3.ro.

Incendiul, izbucnit la o autoutilitară, s-a extins cu viteză

Din câte s-a aflat în acest caz, incendiul a izbucnit la o autoutilitară, însă flăcările s-au extins rapid. Astfel că, potrivit sursei menționate, două mașini au ars în totalitate, iar celelalte patru au fost puternic avariate. Chemați de urgență la fața locului, pompierii au intervenit pentru a stinge focul și a înlătura riscul ca flăcările să ajungă la blocurile aflate în zona în care fuseseră parcate mașinile.

„La sosirea noastră, incendiul se manifesta generalizat la compartimentul motor, iar el se extinsese la încă cinci maşini. În urma cercetărilor noastre, cauza probabilă de incendiu a fost un scurt circuit”, a precizat Elena Mihai, pompier ISU Timiş.

author avatar
Andrei Coman
351 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger