AcasăNewsIncendiu de proporții la Suceava. Flăcările au cuprins cinci case. Intervenție incredibilă...

Incendiu de proporții la Suceava. Flăcările au cuprins cinci case. Intervenție incredibilă a pompierilor (FOTO/VIDEO)

incendiuIncendiu de proporții la Suceava. Flăcările au cuprins cinci case. Intervenție incredibilă a pompierilor (FOTO/VIDEO)

E prăpăd într-o localitate din Suceava, unde un incendiu a mistuit cinci gospodării. Flăcările uriașe au prins o forță uluitoare din cauza vântului puternic.

Incendiul a făcut stricăciuni în cinci gospodării din comuna Voievodeasa-Sucevița. Șapte oameni au suferit atacuri de panică și au avut nevoie de îngrijiri.

Primele date arată că inițial s-ar fi aprins un grup sanitar din lemn, aflat lângă o șură. Apoi, focul, întețit de vântul puternic, s-a extins. Totul ar fi pornit din cauza unei țigări, spun anchetatorii, citați de Mediafax.

„Am intervenit la fața locului cu 10 autospeciale de stingere, atât de la subunitățile pompierilor militari, cât și de la serviciile voluntare din zonă. Vântul puternic, cantitatea mare de material lemnos, dar și distanța foarte mică dintre proprietăți, unele acoperișuri fiind aproape lipite între ele, au fost condiții care au favorizat dezvoltarea și propagarea flăcărilor.”, a declarat Alin Găleată, purtător de cuvânt ISU Suceava.

foto: monitoruldesuceava.ro

După mai bine de trei ore, vălvătaia a fost potolită. Pagubele materiale sunt uriașe, fiind afectate cinci gospodării.

author avatar
Andreea Vlad