AcasăNewsIncendiu de proportii la o uzina chimica din Texas! - VIDEO

Incendiu de proportii la o uzina chimica din Texas! – VIDEO

Flacari uriase au cuprins, luni, o uzina chimica din apropiere de Dallas, Texas. O scoala si un bloc de locuinte au fost evacuate de urgenta, in timp ce locuitorii din zona au fost sfatuiti sa nu iasa din case pana ce norul gros de fum se va evapora.

foto: captura youtube

Autoritatile au anuntat, la cateva ore de la declansarea incendiului, ca nu exista un pericol imediat pentru populatie, analizele privind calitatea aerului in zona in care a izbucnit focul nescotand in evidenta valori crescute de toxicitate, potrivit CNN.

Nicio persoana nu a fost ranita. Mai multe masini de pompieri au ajuns la fata locului, incercand sa controleze flacarile deosebit de puternice. In cele din urma, s-a decis ca incendiul sa fie supravegheat, urmand sa se lichideze de la sine, dupa arderea celor cateva zeci de mii de litri de lichid inflamabil din interiorul uzinei situate la 50 de kilometri de orasul Dallas.

Deocamdata nu se cunosc exact cauzele declansarii focului, ancheta declansata de autoritatile americane urmand sa faca lumina in acest caz.

[youtube]gCdEUbl9Grk[/youtube]

129 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger