AcasăNewsIncendiu de proporții în apropiere de Moscova. Un centru comercial a luat...

Incendiu de proporții în apropiere de Moscova. Un centru comercial a luat foc – VIDEO

incendiuIncendiu de proporții în apropiere de Moscova. Un centru comercial a luat foc - VIDEO / captură video

Un centru comercial din orașul Balashikha, care se află lângă Moscova, a luat foc, iar acoperișul s-a prăbușit parțial, potrivit presei ruse.

Suprafața totală a incendiului a crescut la zece mii de metri pătrați, potrivit biroului central al Ministerului Situațiilor de Urgență din Regiunea Moscova.

Un agent de pază a fost rănit în incendiu

Incendiul din Stroypark a început luni dimineață. Mai întâi, materialele de construcție au luat foc într-o zonă deschisă, apoi focul s-a extins la clădirea centrului comercial.

„La ora ora 10:19, incendiul era de gradul 4, suprafața sa era de 10.000 de metri pătrați, amenințarea incendiului se extinde la întreaga clădire și prăbușirea structurilor”, a declarat Ministerul pentru Situații de Urgență.

O persoană a fost rănită – un agent de pază care a încercat să stingă focul înainte de sosirea pompierilor. Bărbatul a fost diagnosticat cu arsuri ale căilor respiratorii superioare.

Angajații mall-ului au fost evacuați.

Al doilea incendiu în 3 zile

La fața locului au fost desfășurați 110 pompieri și 35 de autospeciale, cărora li s-a alăturat și un elicopter Mi-8 al Ministerului pentru Situații de Urgență.

Noul incendiu vine după ce vinerea trecută un altul a izbucnit la un centru comercial din Khimki, un oraș aflat la o distanță de aproximativ 18 kilometri de capitala rusă.

author avatar
Andrei Ștefan
124 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger