AcasăNewsIncendiile din California au curmat 40 de vieti (VIDEO)

Incendiile din California au curmat 40 de vieti (VIDEO)

La aproape o saptamana de la izbucnirea dezastrului care s-a abatut asupra statul american, pe masura ce mii de pompieri continua sa faca eforturi pentru a tine lucrurile sub control, mai ales ca sunt situatii in care vantul le zadarniceste munca, bilantul victimelor a ajuns la o cifra inspaimantatoare.

Sunt 40 de oameni care au pierit, pe fondul incendiilor din California, anunta BBC. Totodata, numarul persoanelor disparute depaseste 200, conform site-ului CNN. De asemenea, numarul celor care, fortati de imprejurari, si-au parasit locuintele e semnificativ.

Urmarile incendiilor din California sunt, in multe cazuri, greu de privit. In multe cazuri casele si vegetatia s-au transformat in cenusa.

[youtube]SCvtBCx042E[/youtube]
[youtube]TVMZ0AtG_wk[/youtube]

sursa fto: captura youtube

author avatar
Cristina Stefan
135 afisari

1 COMENTARIU

  1. Succesul este rezultatul atitudinilor, iar atitudinile nu sunt altceva decât deprinderi de gândire. O asemenea deprindere nu este un instinct, ci o reacţie provocată prin repetare. Asta scrie celebrul Colin Turner în cartea ”Născut pentru succes”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email: pacurarucostica1963gmail com

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger