AcasăNewsINCENDIAR! Injuraturi si imbranceli intre Marian VANGHELIE si Gigi BECALI! (VIDEO)

INCENDIAR! Injuraturi si imbranceli intre Marian VANGHELIE si Gigi BECALI! (VIDEO)

Scandal monstru si schimb uluitor de replici intre Marian Vanghelie si Gigi Becali. Cei doi si-au aruncat vorbe dure in studioul unei emisiuni TV!

Amenintari si injuraturi care nu pot fi reproduse. Scenele uluitoare au avut loc in culisele emisiunii Nasul, in urma cu patru ani. La acel moment actualul primar al sectorului 5 a navalit in studioul unde se afla Becali, nemultumit ca acesta s-a luat de Oana Mizil, cea care intre timp i-a devenit iubita, scrie Libertatea.

N-a fost suficient ca si-au aruncat vorbe grele, Vanghelie si Becali au trecut si la imbranceli, fiind cu greu calmati de martorii care au asistat siderati la scandalul izbucnit in studioul emisiunii amintite.

De altfel, inca din vara lui 2009, Becali sustinea ca in spatele problemelor sale cu justitia s-ar afla mai multi „generali” ai lui Vanghelie. „Sunt unii care manevreaza justitia, se pare ca si Vanghelie. Cred ca Vanghelie este. Are el niste generali care au influenta asupra judecatorilor si care mai se si dau ca vezi-Doamne’ sa te ajute. Dar ei mai mult iti fac rau. In tara asta daca Vanghelie are putere, va dati seama ce tara e (…) Vanghelie vrea doar sa se dea mare, sa arate cate putere are el. M-am mai luat de el eu, o data, de doua ori, de trei ori (…) are cativa generali care, pentru ca el ‘cotizeaza’, ii fac poftele lui Vanghelie”, declara la acea vreme latifundiarul din Pipera, la un post de radio.

[youtube]VB5uYC2YLtg[/youtube]

author avatar
eNational
1.753 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger