AcasăNewsINCENDIAR! Gigi Becali se teme sa nu fie ucis in somn

INCENDIAR! Gigi Becali se teme sa nu fie ucis in somn

Dupa ce s-a aflat ca Gigi Becali l-a angajat pe interlopul Nelu Balaban drept bodyguardul sau din inchisoare, ies la iveala detalii incredibile despre relatia dintre cei doi.

Becali le-a dat ordin apropiatilor sa-i achizitioneze lui Balaban o casa si si-a asumat posibilitatea de a-l remunera pe acesta cu o suma consistenta de bani, lunar, in schimbul serviciilor oferite.

Printre altele, Balaban are obligatia de a indeplini si rolul de maseur pentru Becali, acesta ocupandu-se practic de sedintele de fizioterapie de care afaceristul are nevoie pentru a-i fi ameliorate durerile de spate.

In plus, conform fanatik.ro, Balaban are obligatia de a dormi numai ziua, iar noaptea este musai sa stea treaz. Motivul este unul incredibil. Becali se teme sa nu fie asasinat in somn, astfel ca bodyguardul sau trebuie sa stea cu ochii in patru.

Nelu Balaban este doar ultimul dintr-o serie incredibila de colegi de celula pe care i-a avut Becali. Patronul Stelei a „impartit aerul respirat” cu Floricel Achim, acuzat de spionaj, dar si cu Victor Babiuc, fost ministru, un preot sau mai multi drogati pe care Becali a incercat sa-i aduca pe calea cea dreapta.

author avatar
Cristi Ionita
579 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger