AcasăNewsIncendiar! Bilderbergii - cercetati in Italia pentru "activitati criminale"

Incendiar! Bilderbergii – cercetati in Italia pentru „activitati criminale”

Avocatul Luigi Marra il vrea cercetat pe bilderbergul Mario Monti (foto) pentru conflict de interese

Avocatul si politicianul italian Alfonso Luigi Marra a cerut Procuraturii din Roma  sa investigheze Grupul Bilderberg pentru „activitati criminale”.

Avocatul Luigi Marra il vrea cercetat pe bilderbergul Mario Monti (foto) pentru conflict de interese

In „speta” e vorba de aducerea la guvernare a tehnocratului Mario Monti, fapt care s-ar fi stabilit la intrunirea Grupului Bilderberg din Elvetia, in 2011.  Marra argumenteaza cererea prin faptul ca, in conformitate cu Articolul 18 din Constitutie, „se interzice societatilor secrete sa se interfereze in actiunile politice”.

Luigi Marra

Avocatul defineste Grupul Bilderberg ca „un guvern mondial secret care cauta sa destabilizeze democratiile, prin conspiratii institutionale, o fratie ilegala a elitei care se considera deasupra legilor nationale si care initiaza razboaie, provoaca prabusiri economice, inarmeaza dictatori, ceea ce constituie o incalcare flagranta a articolelor Codului Penal”.  Asta era introducerea! Referitor la premierul Mario Monti, Marra a cerut procurorilor sa investigheze „conflictul de interese” in calitate de premier, el fiind si membru Bilderberg si om al lui Goldman Sachs si „daca exista legaturi intre unii politicieni, prezenti la reuniunea Bilderberg 2011 si numirea lui Monti in functia de premier al Italiei.”

author avatar
Adina Mutar
1.769 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger