AcasăNewsÎncăierare între taberele ”Simion” și ”Șoșoacă” la protestul AUR din Piața Victoriei....

Încăierare între taberele ”Simion” și ”Șoșoacă” la protestul AUR din Piața Victoriei. A fost nevoie de intervenția jandarmilor – VIDEO

aurÎncăierare între taberele ”Simion” și ”Șoșoacă” la protestul AUR din Piața Victoriei. A fost nevoie de intervenția jandarmilor - VIDEO / foto: g4media.ro

În jur de 4.000 de persoane s-au strâns duminică la protestul organizat de AUR în fața Guvernului. S-au format două tabere în Piața Victoriei, cea a lui George Simion și una de partea Dianei Șoșoacă.

Cele două tabere au ajuns la îmbrânceli pe scena din Piața Victoriei, iar după intervenția Jandarmeriei, George Simion și protestatarii săi au plecat spre sediul PSD. Protestatarii au ajuns la sediul PSD, unde au strigat: „PSD, ciuma roșie!”, „PSD și PNL aceeași mizerie”.

Scandalul a pornit de la un microfon

Liderul AUR George Simion și fosta sa colegă de partid, senatoarea Diana Șoșoacă, au intrat în conflict, duminică, în Piața Victoriei, unde fiecare dintre ei și-a disputat supremația asupra microfonului de la care să se adreseze protestatarilor adunați în urma mobilizării făcute de AUR, potrivit Digi24.

Senatoarea a încercat să își țină discursul, dar oamenii liderului AUR nu au vrut să o asculte. Politicianul i-a tăiat microfonul, iar aceasta l-a criticat aspru pe fostul coleg. Ea a specificat că orice persoană are dreptul să vină în Piața Victoriei.

„E o mizerie făcută de Simion. Și-a adus oamenii lui și boxele lui și ne impune să nu mai vorbim la microfon. Ăsta e Simion. Trădătorul. Și-a bătut joc de AUR. Rușine! Rușine! Dacă ai curaj vino aici la scena că nu ți-ai luat aprobare pe Victoriei, ți-ai luat pe Universitate!”, i-a transmis ea fostului său șef de partid.

După mesajul transmis, Diana Șoșoacă a fost huiduită de oamenii aflați la protest.

George Simion anunță proteste în fiecare județ

Cele două mulţimi s-au separat. Şoşoacă a rămas la scena înconjurată de susţinătorii ei, în timp ce liderul AUR, George Simion, și-a luat oamenii și s-au retras într-o parte.

Unii dintre protestatari și-au dat foc la facturile primite de la companiile de energie, acesta fiind pretextul protestului, respectiv creșterea prețului la utilități.

Potrivit acestuia, protestele vor continua şi în zilele următoare, „dacă e nevoie”, ca ultimă formă prin care se poate determina Guvernul să ia măsurile necesare.

George Simion anunță, printr-un mesaj publicat duminică seară, pe Facebook, că va organiza proteste în fiecare județ. Anunțul liderului partidului extremist AUR vine la câteva ore după ce formațiunea politică a reușit să strângă doar 4000 de oameni la manifestația de duminică.

author avatar
Andreea Vlad
323 afisari

5 COMENTARII

  1. Mai multa incredere am in Sosoaca decat in Simion , este mai pe picioarele ei , mai pregatita si mai hotarata si nu-si schimba ideile ca Simion , in plus nu am prins-o cu nici o minciuna ca pe Simion care cam da cu oistea-n gard si se contrazice . Simeon si acuma crede ca dezastrul din Romania i se datoreaza lui Virgil Popescu , cam asta-i nivelel lui de sef de galerie cu telefonul in mana tot timpul .

  2. ZIARE.COM JEGUL PRESEI ROMANESTI CU ANALFABETI FUNCTIONALI ,FALSI JURNALISTI CE CENZUREAZA SI INJURA SI AMENINTA CITITORII
    Ziare.com LINGAII GAOZURILOR SI SLUGILE POLITICIENILOR CORUPTI

  3. Fata de mesajul transmis publicului de Diana nu a mai ramas decat un surogat.Doreste sa-l imite pe Vadim dar e departe de original

  4. Sacul si peticul… Adica doi fripturisti care profita de credibilitatea romanului amarat!!!

  5. Știți ce e, cu adevărat, trist aici? Că oamenii au început să plece din proprie inițiativă înainte de ora fixată pentru finalul protestului. Lăsând la o parte aberația care spune că ai voie să protestezi între orele 14 și 17 de exemplu, faptul că lumea a început să plece arată cât se poate de limpede două lucruri, și anume: unu, oamenii nu sunt tâmpiți, așa cum îi cred „elitele” noastre analfabete și doi, s-a terminat cu orice șansă ca România să își revină, pentru că, pur și simplu, toți cei care, la nivel declarativ, sunt dispuși să-și asume realizarea schimbării, se gândesc doar la propria persoană și la găștile de golani și târfe pe care vor să-i tragă după ei pe drumul spre îmbogățire.
    Spunea undeva Târnoveanu că ei, asociațiile civice, n-au vrut să facă un protest masiv tocmai pentru a nu interfera cu al lui Simion & comp. Bullshit. Asociațiile civice, la rândul lor, ONG-urile mufate la bani publici adică, se ceartă și ele între ele ca la ușa cortului, deși, teoretic, au scopuri identice. Dar, totul până la bani, este?

    E trist, scârbos și abject. De-asta România e terminată. Oamenii nu mai au încredere în nimeni, și pe bună dreptate. Singurul protest care ar mai da o șansă e acela în care fiecare participant ar avea o cărămidă în mână sau o sticlă cu benzină (deși, la dracu’, la cât costă benzina, mai bine pui diluant de unghii), iar orice „politician” prins că vrea să se lipească să fie îndepărtat violent, eventual bătut până la inconștiență. Sloganul „fără violență” e cea mai mare porcărie posibilă; în condițiile în care cetățenii sunt pe drumul spre sărăcire și spoliere totală, să zbieri lozinci poetice între 14 și 16 e cea mai proastă soluție.
    Oricum, felicitări băieților din servicii. V-ați demonstrat în mod strălucit obediența și slugărnicia, fără să vă gândiți că familiile voastre se află tot aici, iar când lucrurile o vor lua definitiv la vale vor fi și ele lovite la fel de tare ca toți ceilalți. Și nimeni nu vă va compătimi, dimpotrivă.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger