AcasăNewsInca un politician acuzat de PLAGIAT!

Inca un politician acuzat de PLAGIAT!

Inca un caz de plagiat in politica, de aceasta data este vorba despre ministrul german al Educatiei, Annette Schavan, care este acuzata ca a copiat 92 de paragrafe din cele 351 de pagini ale tezei sale de doctorat.

Ministrului german al Educatiei i-a fost retras titlul de doctor, dupa ce s-a descoperit ca a plagiat o parte din teza prezentata in anul 1980. Decizia a fost luata de Consiliul Facultatii de Filosofie din Dusseldorf, anuntul fiind facut marti seara de decanul facultatii.

Annette Schavan este acuzata de inselatorii in teza de doctorat, intitulata „Persoana si constiinta”. Ministrul Educatiei, in varsta de 57 de ani, care se afla la conducerea Ministerului din 2005, a negat acuzatiile, dar se pare ca specialistii care i-au analizat lucrarea au gasit 92 de paragrafe copiate, potrivit Deutsche Welle.

dar asta nu este singurul scandal de acest gen, din Germania. In urma cu doi ani, in martie 2011, ministrul Apararii, Karl-Theodor zu Guttenberg, a fost acuzat de plagiat, fiind nevoit sa-si prezinte demisia. Trei luni mai tarziu, a demisionat si europarlamentarul german Silvana Koch-Mehrin din functia de vicepresedinte al Parlamentului European, in urma unor acuzatii de plagiat.

author avatar
Alina Costache
108 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger