AcasăNewsÎncă un pod cu probleme în judeţul Neamţ. S-au surpat bucăți din...

Încă un pod cu probleme în judeţul Neamţ. S-au surpat bucăți din el / Traficul, restricţioat pentru maşinile de mare tonaj

podÎncă un pod cu probleme în judeţul Neamţ. S-au surpat bucăți din el / Traficul, restricţioat pentru maşinile de mare tonaj

Sunt noi probleme cu podurile din județul Neamț, de această dată la unul foarte vechi.

Autorităţile locale au restricționat, luni seară, traficul pe podul din zona localităţii Petru Vodă, după ce în mijlocul carosabilului s-a format o groapă imensă, ca urmare a surpării unei bucăți din placă.

Podul de la Radu Vodă este foarte degradat

Poliţiştii au restricţionat traficul în zonă pentru maşinile cu masa mai mare de 3,5 tone, iar celelalte autoturisme circulă alternativ, potrivit Direcției Județene de Drumuri și Poduri Neamț.

În cursul acestei după amiezi, pe DN15B, în localitatea Petru Vodă s-a produs o degradare la podul de la km 7 + 280, partea dreaptă, placa carosabilă dintre două grinzi a cedat pe o lungime de circa 3m și o lățime de 0,8.

Din primele evaluări, incidentul s-a produs datorită suprasolicitării, podul respectiv nefiind semnalat cu probleme de la ultima revizie efectuată de experți.

Pod peste râul Siret, proaspăt reabilitat, prăbușit

La începutul lunii iunie, un pod rutier peste râul Siret s-a rupt, în judeţul Neamţ, iar un autocamion şi o autoutilitară au fost surprinse în zonă. În urma acestui eveniment, un bărbat a fost rănit.

Podul fusese reabilitat recent, fiind unul dintre obiectivele intens promovate de preşedintele Consiliului Judeţean Neamţ, Ionel Arsene.

author avatar
Andreea Vlad
125 afisari
Zenville

Ultimele știri

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...

Tragedie în Marea Neagră! O navă s-a scufundat în apropiere de Sfântu Gheorghe. Trei marinari, dispăruţi!

O navă sub pavilion Tanzania s-a scufundat, sâmbătă dimineaţă, în Marea Neagră, la 26 mile marine de Sfântu Gheorghe.Opt membri ai echipajului au fost...
proger