AcasăNewsInca un om de baza paraseste PRO TV! Septimiu Sarateanu si-a luat...

Inca un om de baza paraseste PRO TV! Septimiu Sarateanu si-a luat ADIO!

Unul dintre cei mai vechi anagajati din trustul Pro TV, paraseste televiziunea dupa 18 ani. Septimiu Sarateanu a hotarat sa se dedice “propriei firme”.

Septimiu Sarateanu a fost in ultimii ani producator al Stirilor Pro TV la Jurnalul de noapte si la cel de dimineata, insa si-a anuntat plecarea printr-o postare pe Facebook.

„Astazi s-a incheiat cea mai importanta etapa a vietii mele. Au fost aproape 18 ani de PRO TV cu experiente si intamplari fabuloase, cu intalniri speciale, cu oameni frumosi si memorabili, cu tristeti si descumpaniri trecatoare. Toate au fost pur si simplu VIATA traita la intensitate maxima, uneori o viata la puls 200, sub semnul becului rosu ” on air “.

PRO TV in toti cei 18 ani mi-a dat si mi-a luat totul si pentru asta ii multumesc. Le multumesc tuturor acelor oameni de la care mereu am invatat cate ceva. Le multumesc celor care m-au suportat cu firea mea vulcanica. Le multumesc tuturor colegilor si prietenilor cu care am scris istoria media in anii ce au trecut.

Spiritul PRO nu dispare daca schimbi cladirea , daca ii vopsesti fatada, daca ii schimbi adresa sau faci amenajari interioare. Spiritul PRO e in oamenii ce au pus suflet, viata, energie si creier in toata aceasta corporatie, devenita o “multinationala”. Spiritul PRO la mine e in ADN (cum e la multi altii) si nu ma va parasi niciodata.

Ramane ca in anii ce vin sa aratam ca stim sa deschidem usi ca sa exploram , nu ca sa inchidem lumina.
Nu ma intrebati ce voi face pentru ca inca nu am un raspuns! Am tot timpul din lume sa spun „sunt tanar, doamna!” si sa ma gandesc ca gradinar va ajunge acela ce va apuca pensia.

Vreau sa ma odihnesc putin ca sa pot sa “Gandesc liber” in coordonate sa spatio-temporale definite.
PRO TV sunt mandru ca am fost al tau! Viitor fii mandru ca iti voi apartine!”, a scdris Sarateanu pe reteaua de socializare.

“Imi voi concentra atentia asupra propriei firme de productie de televiziune si consultanta”, a declarat Septimiu Sarateanu pentru paginademedia.ro.

Septimiu Sarateanu a debutat in jurnalism in 1991, la Iasi, la cotidianul Monitorul. Este absolvent al Scolii BBC si al unor cursuri Radio France Internationale. A lucrat, pe rand, la Radio Nord – Est, a fost apoi redactor-sef la Radio Hit. In 1995 a devenit correspondent al agentiei Mediafax pentru Iasi. Din 1996, a fost corespondent Pro TV pentru zona Moldovei. In 1998, a fost producator regional Pro TV, coordonand statiile locale si corespondentii din zona Moldovei. In 2000 a fost numit director Pro TV Iasi. In acelasi an, primeste Premiul pentru Jurnalism al Fundatiei Pro. Din 2002, producator Pro TV Bucuresti, pentru stiri si pentru programele speciale (transmisiuni de Pasti, Daruiesti si Castigi, Te vezi la Stirile Pro TV). A mai fost comentator sportiv la Sport.ro. In 2004, a fost corespondent pentru CNN World Report., potrivit sursei citate.

author avatar
Andra Nesu
1.241 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger