AcasăNewsÎncă un incident ȘOCANT! Tânără care ar fi vrut să se angajeze...

Încă un incident ȘOCANT! Tânără care ar fi vrut să se angajeze la Parlament, oprită la intrare/Prinsă cu o țigară suspectă!

(sursa foto: olt-alert.ro)

Încă un incident greu de imaginat a avut loc în imediata apropiere a clădirii Palatului Parlamentului, sediul Legislativului. De această dată, s-a întâmplat miercuri, protagonista fiind o tânără care a ajuns în vizorul poliției din cauza unei țigări.

Tânăra a fost oprită, miercuri, să intre în Palatul Parlamentului, după ce a fost prinsă cu o ţigară care ar fi conţinut substanţe interzise, potrivit news.ro. Conform unor surse, ea ar fi venit să se angajeze ca secretară în instituţie, precizează site-ul citat.

Între timp, persoana a fost dusă la Secţia 17 de Poliţie, din Capitală. În acest caz se vor face cercetări, iar țigara urmează să fie supusă unei expertize, pentru a se lămuri exact ce conținea – dacă erau și substanțe interzise sau doar tutun.

Reprezentanții Camerei Deputaților, Camera inferioară a Parlamentului, au precizat că la punctul de acces A3S2 din Palatul Parlamentului s-a prezentat o persoană care a fost oprită, suspectându-se că deţinea substanţe interzise. S-a mai aflat că respectiva persoană nu a trecut de punctul de control.

Ce a anunțat Poliţia Capitalei

În acest caz s-au aflat primele detalii și de la nivelul Poliției Capitalei. Reprezentații DGPMB au anunțat că se fac verificări și că urmează ca ţigara să fie expertizată.

La data de 17 mai 2023, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 17 au fost sesizaţi cu privire la faptul că, la punctul de acces într-o instituţie publică din Sectorul 5, ar fi fost identificată o persoană care ar fi avut asupra sa o ţigară, confecţionată manual. Persoana a fost condusă la sediul secţiei în vederea continuării verificărilor, urmând ca ţigara să fie expertizată”, a transmis Poliţia Capitalei.

Incidentul de miercuri nu este singurul despre care s-a aflat în ultimele zile. Citiți mai multe aici:

Parlamentul se transformă în poligon de luptă? Doi revoluționari au vrut să intre cu cuțite și un box

Ea este colaboratoarea AUR care a vrut să intre cu patru gloanţe în Parlament. Ce va păți femeia

UPDATE ȘOCANT: reprezentant AUR, cu gloanțe în Camera Deputaților! / Incredibil ce a declarat la Poliție

Scandal în Parlament între George Simion și Pavel Popescu: „Ați luat droguri?”

author avatar
Andrei Coman
394 afisari

7 COMENTARII

  1. prosteli securiste de nivelul unui sef de post de la țara , asijderea cu irlandezul care a sarit gardul parlamentului , gloanțele trase si bricege de pescar

  2. Vorbim de diferite consumuri,onorata media ar putea face investigatii discrete privind consumul de „substante”in privat sau la diferite sindrofii de catre VIP-uri?Deoarece exista.Am amintit unui ziarist si a ramas cu gura cascata,am vazut teama.

  3. pretexte sa faca din parlament o fortareata , dovada ca le țîțîie curul de frica ca-si pierd averile !

  4. In parlament se drogheaza majoritatea niste junkys corupti si tradatori de tara ,Respect numai pentru partidul AUR

  5. Aveti rabdare,marele specialist in armamente etc.Radu Tudor, va veni la A3 cu explicatii.Tigarea continea 3 Kg. de dinamita procurata dela AUR.Intentiona sa arunce in aer restaurantul Parlamentului,in semn de protest fata de preturile prea mari cu care sunt jecmaniti parlamentarii.Data viitoare intentiona sa vina si cu 4 mitral;ere,cate una pt. fiecare glont,ca nu erau toate gloantele de acelasi calibru.Asa e Tudore ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger