AcasăNewsInca un dosar penal pe numele Elenei Udrea. Reactie uluitoare a fostului...

Inca un dosar penal pe numele Elenei Udrea. Reactie uluitoare a fostului ministru!

Procurorii DIICOT si cei de la Directia Nationala Anticoruptie au decis sa deschida un nou dosar penal pe numele Elenei Udrea, fostul ministru al Dezvoltarii.

Conform unor surse juridice, este vorba despre un dosar disjuns din cel in care afaceristii Adrian Sarbu si Sorin Rosca Stanescu sunt acuzati ca au prejudiciat BRD.

Din primele informatii reiese ca Elena Udrea urmeaza a fi pusa sub urmarire penala pentru inselaciune si fals in declaratii in legatura cu un credit de trei milioane de euro luat de la BRD.

Elena Udrea, acuzata deja de comiterea mai multor infractiuni in dosarele „Gala Bute” si „Microsoft”, se afla deja in arest la domiciliu si a petrecut mai multe luni dupa gratii.

Udrea este acuzata ca a girat creditul de la BRD cu un teren supraevaluat. Fostul ministru al Dezvoltarii este acuzat ca nu a mai platit ratele, iar apoi banca a iesit in pierdere din valorificarea terenului respectiv.

Elena Udrea neaga acuzele aduse si ameninta ca nu mai face fata situatiei si va da statul in judecata la Curtea Europeana a Drepturilor Omului.

De asemenea, Udrea spune ca abia a mai putut merge, dupa mai bine de doua luni petrecute in arest preventiv. Fostul ministru al Dezvoltarii se plange ca „de 10 ani, in Romania se vorbeste numai de gentile mele”.

author avatar
Cristi Ionita
754 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger