AcasăNewsInca un dosar pe numele lui Bercea Mondial. A vrut sa-l omoare...

Inca un dosar pe numele lui Bercea Mondial. A vrut sa-l omoare pe viceprimarul din Slatina!

(sursa foto: realitatea.net)

Implicat intr-un adevarat razboi cu familia lui Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, interlopul Bercea Mondial s-a ales, practic, cu redeschiderea unui dosar in care a fost implicat in 2009.

(sursa foto: realitatea.net)

Dosarul vizeaza un incident petrecut la sfarsitul lui 2008 si in care au fost implicati Bercea Mondial, doi dintre fii sai si Valeriu Matei, la momentul respectiv viceprimar al orasului Slatina.

Bercea si Valeriu Matei s-au „rafuit” de mai multe ori si, la un moment dat, viceprimarul a fost injunghiat in plina strada.

Valeriu Matei l-a acuzat in permanenta pe Bercea, insa unul dintre fii interlopului a luat toata vina asupra sa si a ajuns dupa gratii.

La mai bine de sase ani de la incidentul respectiv, procurorul general al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie a cerut redeschiderea dosarului.

Oamenii legii vor sa vada daca nu cumva au fost omise anumite aspecte ale anchetei. Magistratii Tribunalului Olt vor revedea inregistrarile camerelor de supraveghere amplasate in zona, existand banuiala ca incidentul a fost surprins pe camerele de filmat.

Bercea Mondial este deja dupa gratii, avand de executat o pedeapsa de opt ani si noua luni de inchisoare pentru tentativa de omor, dupa ce si-a injunghiat un nepot. In cazul in care va fi gasit vinovat de tentativa de omor si in cazul viceprimarului din Slatina, Bercea Mondial risca o prelungire a pedepsei cu pana la 12 ani de inchisoare.

author avatar
Cristi Ionita
433 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger