AcasăNewsInca un deputat lasa PSD pentru Pro Romania

Inca un deputat lasa PSD pentru Pro Romania

Schimbarile pe scena politica nu par sa tina cont ca e week-end. Cel putin daca este sa privim anuntul pe care l-a facut, sambata dupa-amiaza, un deputat de Timis.

Adrian Pau si-a vestit plecarea din PSD catre Pro Romania, printr-un mesaj in care aminteste de motiunea de cenzura prin care Partidul Social Democrat si-a dat jos „propriul guvern”. „De atunci, PSD a luat-o pe un drum gresit si s-a abatut de la principiile si ideile care ne-au adus de-alungul anilor atatea victorii in luptele politice”, sustine Pau, inainte de a adauga, in mesajul transmis via Facebook, faptul ca „intr-un partid in care delictul de opinie este pedepsit pana la excludere, intr-un partid in care conteaza o singura voce si un singur interes, nu se poate coabita” si ca plecarea sa la Pro Romania „nu inseamna abaterea de la principiile social-democratiei ci, din contra, o lupta pentru consolidarea lor”.

Parlamentarul se alatura, in decizia sa, altor deputati care au ales sa paraseasca tabara social-democrata pentru formatiunea lui Victor Ponta. In ultimele zile, si-au anuntat, rand pe rand, adeziunea la Pro Romania fostul premier Tudose, fostul ministru Tutuianu, dar si Corina Bogaciu (deputat de Ilfov), Oana Vladuca (deputat de Dambovita) si Georgian Pop.

sursa foto: romaniatv.net

author avatar
Cristina Stefan
159 afisari
Zenville

Ultimele știri

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...

Tragedie în Marea Neagră! O navă s-a scufundat în apropiere de Sfântu Gheorghe. Trei marinari, dispăruţi!

O navă sub pavilion Tanzania s-a scufundat, sâmbătă dimineaţă, în Marea Neagră, la 26 mile marine de Sfântu Gheorghe.Opt membri ai echipajului au fost...
proger