AcasăNewsÎncă un deces după exploziile de la Crevedia. Este al 5-lea!

Încă un deces după exploziile de la Crevedia. Este al 5-lea!

A mai murit un om în urma exploziilor de la Crevedia. Bilanţul tragediei a ajuns la 5 decese. Este unul dintre angajații nepalezi ai stației GPL, care era internat la Spitalul Bagdasar Arseni.

Rănitul avea arsuri de peste 90% din suprafața corpului.

N-a putut fi transferat în străinătate

Este unul dintre cei trei mari arși care nu a putut fi transferat în străinătate. Bărbatul avea puțin peste 30 de ani.

Reamintim, luni dimineață a fost anunțat un al patrulea deces. Este vorba despre un bărbat de 43 de ani, angajat al stației GPL, care fusese internat la Spitalul Floreasca cu arsuri pe 95% din suprafața corporală.

Două persoane, soți și soție, au murit la locul incidentului, iar apoi încă un rănit internat la Spitalul Floreasca a decedat din cauza arsurilor pe 99% din corp.

12 răniţi, duşi în străinătate

În spitale mai sunt 14 pacienți dintre răniții după exploziile de la Crevedia – șase sunt la Spitalul Floreasca, doi la Bagdasar Arseni, cinci la Spitalul de Arsuri și unul la Spitalul Universitar.

În timp ce 12 răniţi ai tragediei au fost duși în străinătate, patru dintre ei fiind intubați, alţi 27 de pacienți au fost externați.

author avatar
Andrei Ștefan
349 afisari

10 COMENTARII

  1. Nepalez…
    La skind-uri lucrează operatori gpl autorizați.
    Cei din Nepal, nu sunt autorizați.

  2. arafat la puscarie.
    proprietarii firmei, administratorii firmei la puscarie.
    primarul care a comis un abuz urias neluand masuri legale impotriva activitatilor ilegale ale firmei de gaz, la puscarie.
    politicienii care au facut trafic de influenta pentru acele firme, pana la paul stanescu inclusiv, la puscarie.
    PROCURORUL GENERAL CARE MUSAMALIZEAZA ACEST CAZ CAT SI TOTI TREPADUSII CU ATRIBUTII DE CONTROL SI DE SANCTIONARE DE LA MILITIE SI ANAF, DEMISIA!!!

  3. Nu va mai agitati ,pana la urmatoarea explozie sau incendiu nu se va intampla nimic.Nici dupa aceea.Stati linistiti la locurile voastre ,tovarasi.

  4. Criminalul aRahat a trimis pompierii sa moara arsi de vii linga cisternele in flacari! Cite victime mai trebuie sa faca pina sa fie demis?

  5. Votati PSD-PNL-UDMR-USR pentru inca 30 ani cel putin…Avem si mâncare ”autorizata” din viermi,gândaci, urmeaza legea lgbt si a drogurilor…Nimic nu ne lipseste! SOMN USOR ROMÂNI ! Imnul nu are rost sa-l schimbam ca si-asa nu ne deranjeaza,că niciodata nu l-am luat in serios. Manelele ne plac mai mult.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger