AcasăNewsÎncă un deces după incendiul de la Matei Balș. Bilanțul tragediei a...

Încă un deces după incendiul de la Matei Balș. Bilanțul tragediei a ajuns la 10. Cine este ultima victimă (UPDATE)

matei balsÎncă un deces după incendiul de la Matei Balș. Bilanțul tragediei a ajuns la 9

Bilanțul deceselor în rândul pacienților de la Institutul „Matei Balș” din Capitală a ajuns, marți, la 10. Încă doi pacienți au murit după incendiu, transmite Ministerul Sănătății.

UPDATE 12.20. Un bărbat în vârstă de 80 de ani, transferat imediat după incendiu la Spitalul Universitar de Urgență din București, a murit marți. Este a zecea victimă a tragediei de la Matei Balș. Pacientul a fost diagnosticat cu o formă severă SARS-Cov-2, prezenta multiple comorbidități și se afla internat în secția de Terapie Intensivă a unității medicale, intubat. 

Tot în această dimineață, MS anunța decesul unei paciente în vârstă de 70 de ani, transferată după incendiu la Spitalul de Urgență „prof. dr Dimitrie Gerota”, care era internată în secția de Terapie Intensivă. Femeia se afla în stare gravă, fiind intubată, prezenta comorbidități și era diagnosticată cu infecție cu SARS-Cov-2.

Ultimul deces al unui pacient de la Balș, victimă a incendiului de vineri, a fost semnalat luni de către autorități. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 87 de ani, care a murit la spitalul Matei Balș. Cu o zi înainte, o femeie în vârstă de 67 de ani, care a fost internată în pavilionul V al aceluiași spital.

Sâmbătă a fost confirmat al șaselea deces, fiind vorba despre un bărbat de 70 de ani, intubat. Decesul său nu a fost cauzat de incendiu.

Inițial, în urma incendiului de la Matei Balș, de vineri dimineață, 4 persoane și-au pierdut viața, numărul victimelor continuând să crească pe măsură ce orele au trecut, ziua de vineri încheindu-se cu un bilanț de 5 morți.

120 de pacienți infectați cu COVID-19 au fost evacuați de urgență, 53 dintre ei fiind transferați la unitățile medicale din București.

author avatar
Andreea Vlad
157 afisari

4 COMENTARII

  1. Domnu Voiculescu, baiatul cu ochi albastrii, nu ne lasa
    Sistemul sanitar condus de Tataru si apoi de Voiculescu, a fost informat asupra acestor pericole din spitale, dar domnii Liberali nu au facut nimic, si sunt astfel coautori la crima

  2. Ala a luat masura demisiei, in rest e istorie si securistul ala
    Ce facem cu securistii de azi, care ne conduc ?

  3. L-au adus din nou pe Costache, minsitrul fugar de raspundere, pe post da consilier, pe malai bun, deci cu el acolo, va fugii pandemia din Romania

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger