AcasăNewsÎncă un cutremur în România! Ce magnitudine a avut seismul din zona...

Încă un cutremur în România! Ce magnitudine a avut seismul din zona Vrancea

sursa foto: romaniatv.net

Un nou cutremur a avut loc în zona seismică Vrancea, în urmă cu doar câteva ore. Mai exact în cursul nopții de miercuri spre joi.

Din informațiile făcute publice de la nivelul Institutului Naţional de Cercetare – Dezvoltare pentru Fizica Pământului, cutremurul s-a produs în 21 septembrie, la ora 00:54, în zona seismică Vrancea – Buzău. A fost un cutremur slab, de 2,8 grade pe Richter, ce a avut loc la adâncimea de 123 de kilometri.

Conform infp.ro, acest cutremur s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: 47km NV de Buzău, 61km SV de Focșani, 68km SE de Sfântu-Gheorghe, 69km NE de Ploiești, 69km E de Brașov.

Două cutremure de 3,1 grade, în decurs de doar câteva minute

Două cutremure de 3,1 grade s-au produs miercuri dimineaţa, în 20 septembrie, la un interval de şapte minute, în zona zona seismică Vrancea, în judeţele Buzău şi, respectiv, Vrancea.

Potrivit informaţiilor publicate de INCDFP, primul cutremur a avut loc la 05:37, în zona seismică Vrancea – Buzău, la adâncimea de 100.6 kilometri, iar celălalt la ora 05:44, în zona seismică Vrancea – Vrancea, la adâncimea de 15.9 kilometri.

În decursul lunii septembrie, în țară au avut loc mai multe cutremure. Unul dintre ele, de 3 grade pe Richter, a avut loc în seara zilei de 17 septembrie, în județul Vrancea. De asemenea, în 16 septembrie, la ora 09:16, s-a produs în zona seismică Vrancea – Buzău un cutremur mediu, de 4,2 grade.

308 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger