AcasăNewsÎncă un cutremur în România. Ce magnitudine a avut seismul

Încă un cutremur în România. Ce magnitudine a avut seismul

Un cutremur s-a produs miercuri dimineață în România, în zona seismică Vrancea.

Din informațiile transmise de Institutul Naţional de Cercetare – Dezvoltare pentru Fizica Pământului, cutremurul din dimineața zilei de 6 septembrie s-a produs la ora 02:46, în zona seismică Vrancea, Buzău, la adâncimea de 130.6 kilometri. A fost un cutremur slab, de 2,9 grade.

Conform sursei citate, acest cutremur s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: 48km E de Brașov, 48km SE de Sfântu-Gheorghe, 65km NV de Buzău, 67km N de Ploiești, 78km V de Focșani, 90km NE de Târgoviște.

Două cutremure, recent, în Muntenia

Recent, mai exact pe 4 septembrie, la ora 03:54:05, avusese loc în Muntenia, Buzău, un cutremur slab, de 2,2 grade pe Richter, iar pe 3 septembrie, la ora 03:43 se produsese în Muntenia, Brăila, un cutremur de 2,3 grade, la adâncimea de 13.4 kilometri.

Cel mai puternic seism ce a avut loc în țară, în ultima perioadă, a avut loc în 21 august, la ora 00:39, așadar pe timpul nopții. Acel cutremur s-a produs în Oltenia, județul Gorj, la adâncimea de 14 kilometri. Și a avut 4,5 grade pe Richter, fiind încadrat de către specialiști la categoria cutremurelor medii.

396 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri

Spaimă într-un bloc din Galați. O femeie a fost dusă la spital, în urma unei explozii produse într-o garsonieră

Au fost momente de spaimă pentru locuitorii unui bloc din municipiul Galați. O femeie a ajuns în grija cadrelor medicale.Pompierii au fost chemați să...

Supărare mare la o biserică din Târgu Jiu, chiar de Sfântul Andrei. A fost chemată poliția

În timp ce în alte lăcașuri de cult din țară s-au ținut slujbe în tihnă încă de la primele ore ale zilei de joi,...