AcasăNewsÎncă un copil a ales să se sinucidă în România. Băiat de...

Încă un copil a ales să se sinucidă în România. Băiat de 13 ani, găsit mort în dormitorul său

sinucisÎncă un copil a ales să se sinucidă în România. Băiat de 13 ani, găsit mort în dormitorul său

Tragedie pentru o familie din județul Maramureș! Băiatul lor de 13 ani a decis să-și pună capăt zilelor. Tragedia a avut loc marți, în localitatea Tăuții de Sus.

Copilul a fost găsit spânzurat în propriul dormitor. Medicii au ajuns la locul incidentului dar nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața minorului.

Criminaliștii prezenți la fața locului au constatat faptul că minorul s-a spânzurat cu cordonul de la halatul de baie.

Nu se cunosc cu exactitate cauzele care au dus la producerea tragediei. S-a deschis o anchetă pentru a se afla cu exactitate care au fost motivele pentru care băiatul a recurs la acest gest extrem.

Gest extrem după o ceartă cu părinții

Cadavrul acestuia a fost preluat de la locuinţa şi a fost transportat la IML pentru a efectua necropsia. Sursele din aproprierea familiei a precizat faptul că minorul a avut unele neînţelegeri cu părinţii mai ales din cauza temelor şcolare.

Aceleași surse au transmis că la un moment dat, mama copilului care s-a sinucis i-a transmis acestuia să închidă televizorul şi să se apuce să înveţe.

Incidentul tragic vine la doar trei săptămâni după ce doi alți minori s-au sinucis. Este vorba despre doi adolescenți în vârstă de 16 ani din cartierul băimărean Ferneziu.

author avatar
Andreea Vlad