AcasăNewsÎncă un caz şocant în România - şi-a înjunghiat fosta iubită şi...

Încă un caz şocant în România – şi-a înjunghiat fosta iubită şi pe fratele acesteia. Imagini înfiorătoare

La doar câteva zile de când avusese loc crima din Făget, urmată de atacuri asupra altor persoane ajunse în calea unui individ furios, un alt caz şocant a pus pe jar oamenii legii, de această dată în judeţul Arad.

Un bărbat de 32 de ani este acuzat că şi-a înjunghiat fosta iubită, mama celor doi copii ai săi, în timpul unei petreceri. Totul s-a întâmplat joi seară târziu şi a fost surprins în câteva imagini transmise live pe o reţea de socializare. Filmarea a captat chiar momentul în care tânarul se repede în camera în care femeia si alte persoane dansau, în scurt timp ţipetele de groază acoperind muzica de petrecere.
Atât fosta iubită a individului, cât şi fratele acesteia au fost răniţi. Atacatorul a fugit, dar a fost prins în cursul nopţii de joi spre vineri. Se pare că suspectul ar fi încercat să-şi curme zilele, din câte anunţă televiziunile de ştiri.

Atenţie, vă avertizăm că urmează imagini şocante:

287 afisari
Zenville

Ultimele știri

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...

Tragedie în Marea Neagră! O navă s-a scufundat în apropiere de Sfântu Gheorghe. Trei marinari, dispăruţi!

O navă sub pavilion Tanzania s-a scufundat, sâmbătă dimineaţă, în Marea Neagră, la 26 mile marine de Sfântu Gheorghe.Opt membri ai echipajului au fost...
proger