AcasăNewsInca un caz socant: Femeie injunghiata intr-o gradinita din Capitala

Inca un caz socant: Femeie injunghiata intr-o gradinita din Capitala

Plan ROȘU de intervenție! Accident cu două microbuze și un autoturism - 15 persoane implicate. Alerta, în județul Suceava - VIDEO

O tanara a fost agresata in cladirea unei gradinite din sectorul 2 al Capitalei. Totul s-a intamplat vineri in jurul pranzului.

UPDATE: Din pacate, tanara injunghiata – mama a doi copii – a murit la Spitalul Floreasca. Calau i-a fost chiar fostul sot, pe numele caruia, din cate anunta televiziunile de stiri, exista un ordin de restrictie emis de instanta, conform caruia barbatul nu avea voie sa se apropie la mai putin de 200 de metri de femeie.

Desi in prima faza se credea ca agresiunea ar fi avut loc in apropierea gradinitei particulare, ulterior s-a aflat ca victima a fost injunghiata chiar in incinta unitatii de educatie.

Din cate se pare, femeia ar fi fost directoarea gradinitei in care a avut loc drama.

–-

Alertati despre producerea incidentului violent, medicii si politistii au ajuns la fata locului, adica pe strada Agricultori, din Bucuresti.

Din primele informatii, victima – o tanara in varsta de 38 de ani – a avut nevoie de resuscitare, conform Digi24. Tanara a fost dusa de urgenta la spital.

Suspectul de agresiune a ajuns deja pe mana oamenilor legii si urmeaza sa fie audiat. Inca nu se cunosc motivele care l-au facut sa comita gestul oribil.

Cazul din Capitala are loc doar cateva zile dupa ce o tanara in varsta de 25 de ani cadea victima furiei iubitului, un militar cu 10 ani mai in varsta decat ea, care a injunghiat-o mortal intr-un coafor din Titu.

author avatar
Cristina Stefan
282 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger