AcasăNewsÎncă un CAZ ÎNSPĂIMÂNTĂTOR în București! Femeie agresată sexual în scara unui...

Încă un CAZ ÎNSPĂIMÂNTĂTOR în București! Femeie agresată sexual în scara unui bloc. L-au arestat!

(sursa foto: newsbucovina.ro)

La aproape două săptămâni de la momentul la care o femeie a reclamat la poliție o situație înspăimântătoare prin care a trecut, într-un bloc din București, oamenii legii au reținut un suspect și l-au prezentat instanței. Bărbatul e acuzat de agresiune sexuală.

Din câte a anunțat joi, 29 septembrie, Poliția Capitalei, polițiștii de la Secția 14 din București au depistat miercuri un bărbat, bănuit de săvârșirea infracțiunii de agresiune sexuală.

Ancheta în acest caz a început după ce, la mijlocul acestei luni, o femeie a sesizat poliția, semnalând ce a pățit în scara unui bloc din sectorul 4 al Capitalei.

„În fapt, la data de 15 septembrie a.c., Secția 14 Poliție a fost sesizată de către o femeie, cu privire la faptul că, în timp ce se afla în scara blocului, din sectorul 4, un bărbat ar fi agresat-o sexual, după care ar fi fugit într-o direcție necunoscută”, a anunțat Poliția Capitalei, joi, într-un comunicat.

Polițiștii au început cercetările, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, iar cu sprijinul Serviciului Criminalistic a fost stabilită identitatea persoanei bănuite de săvârșirea faptei. Odată identificat, bărbatul a fost dus la audieri.

„Bărbatul a fost condus la audieri, față de acesta fiind dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, iar în cursul acestei zile, instanța a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile, pentru săvârșirea infracțiunii de agresiune sexuală”, se mai menționează în comunicatul transmis joi de Poliția Capitalei.

Cazul nu e singular

Nu e singura situație de acest gen reclamată în ultimele săptămâni la Poliție. În 23 august, Poliția Capitalei anunța că polițiștii de la Secția 8 au dus la audieri un bărbat bănuit de agresiune sexuală. Incidentul sesizat poliției a avut loc în sectorul 2.

„La data de 18 august 2022, Secția 8 Poliție a fost sesizată de către o femeie, cu privire la faptul că, în timp ce se afla în liftul unui imobil, din Sectorul 2, ar fi fost atinsă în zone intime, de către un bărbat necunoscut.

Polițiștii au demarat cercetările, iar în urma activităților desfășurate, în colaborare cu Secția 4 Poliție, au reușit identificarea bărbatului bănuit de săvârșirea faptei.

În cursul acestei zile, acesta a fost depistat de polițiști pe o stradă din sectorul 2 și a fost condus la sediul secției în vederea continuării cercetărilor.

Față de acesta a fost dispusă măsura reținerii, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de agresiune sexuală.

Cercetările sunt continuate de către Secția 8 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2”, anunțau, în 23 august, reprezentanții DGPMB într-un comunicat.

author avatar
Andrei Coman
665 afisari

10 COMENTARII

  1. ”ar fi fost atinsă în zone intime, de către un bărbat necunoscut.” ????????????????// Si dovada???

    • Citește despre modul condițional-optativ, timpul perfect!
      Citatul este din trecut și exprimă o ipoteză existentă la data respectivă.
      Faptul că a fost arestat preventiv denotă că( între timp ) s-a administrat probatoriu și s-a pus în mișcare acțiunea penală.
      Calci pe urmele lui Barbu Ghe.?

      • „a pretins ca….”

        -stati linistiti,cuminti,vine si centura de castitate,
        „mai bine previi decat sa tratezi”;
        vin si contoarele secsuale,
        biochimice,fara fire.

    • Hai nu va mai prefaceti ca nu stiti despre ce este vorba, se intampla foarte des, se mai potolise fenomenul in ultimii ani si vad ca iar a inceput. Niciun barbat nu are voie sa puna mana pe o femeie aiurea si se intampla mult. Nu aveti voie, capisci??? Nici sa faceti remarci diverse – pastrati-va parerile pentru voi si tot asa.
      Zici ca avem bestii nu oameni cu ratiune, cine nu foloseste ratiunea nu este om, ci animalic, daca nu foloseste discernamantul si se comporta ca o bruta scapata din pestera

  2. Pericol!Orice kurva care are nevoie de bani inventeaza o agresiune pretins sexuala doar ca a pus ochii pe vreun om cu bani.Unde vom ajunge ,oameni buni?

    • Daca nu este dovada ……. Intamplator eu sunt poponar si nu ma intereseaza vaginele bakoase. C ur , eu vreau c ur paros!

  3. Trist, iar au inceput agresiunile astea! Era la ordinea zilei acum ceva ani, am patit si eu asta, noroc ca l-am batut i-am tras cateva picioare la c… era cam beat si aveam niste bocanci cu fier in varf. S-a chircit praf, ar trebui sa se schimbe legea , sa ai voie sa ii calci in picioare daca te agreseaza, adica cine agreseaza primul sa piarda orice drept. Ca daca il faci mai praf ai si tu probleme, care de fapt esti in legitima aparare! Plus ca te enervezi tare si este mai greu sa controlezi cat de tare dai.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger