AcasăNewsÎncă un caz de agresiune asupra unui angajat Romsilva: amenințat cu propria...

Încă un caz de agresiune asupra unui angajat Romsilva: amenințat cu propria armă!

La doar câteva zile după ce un pădurar din Iași a fost găsit fără suflare, ancheta stabilind că fusese atacat după ce prinsese trei indivizi tăind copaci, fără drept, un alt angajat al Romsilva a ajuns într-o situație de risc.

De această dată este vorba despre un maistru de vânătoare la Ocolul Silvic Borca din cadrul Direcției Silvice Neamț, despre care reprezentanții Regiei Naționale a Pădurilor transmit, marți, că a căzut victimă unei agresiuni produse duminică, în timp ce își făcea datoria, pe raza Fondului cinegetic 23 Sabasa. „Maistrul de vânătoare a fost oprit seara, în jurul orei 20:00, pe un drum forestier, de către un grup de peste zece persoane, în urma agresiunii fizice fiindu-i furată arma de serviciu. Unul dintre agresori a îndreptat arma spre angajatul Regiei Naționale a Pădurilor – Romsilva, amenințându-l cu moartea. Mihai B. a fost urmărit de grupul de agresori, dar a reușit să se refugieze în pădurea alăturată și a apelat numărul de urgență 112, când a intrat în aria de acoperire a rețelei de telefonie mobilă. Ulterior, arma de serviciu a maistrului de vânătoare, o carabină, a fost predată la Postul de Poliție al orașului Frasin, în județul Suceava”, din câte au anunțat oficialii Romsilva într-un comunicat remis redacției.

569 afisari

1 COMENTARIU

  1. Jaful din padurile Romaniei este de neimaginat ,distrugerile sunt incomensurabile,este afectata clima ,rezerva de apa ,flora si fauna ,siguranta cailor de transport si a localitatilor.Toate povestile cu mediu ,garda de mediu ,politie,controale in trafic,garda silvica ,radarul !!!,sunt bani aruncati ,posturi calde pentru hoti,clientela politica,iar jaful continua pe baza unor foi de parcurs fictive ,retelele sunt stabilite ,consolidate mafia este la ea acasa in tot ce tine de padure.
    Sunte de camionete de cca 5 tone cara zi si noapte lemn de foc oriunde ,politia se intoarce cu spatele si isi ia cota parte.
    Tiruri cu remorca trec unul dupa altul incarcate cu lemn de orce specie cca 80-100m steri pe tir incepind cu ora 4 pm si pina se mijeste de ziua.Circul mult si nu am intilnit nici un
    tir cu lemne oprit de politie in ultimii 10 ani !!!!!!!!!!!!!.
    Jaful este coordonat si incepe cu capul Romsilva si se termina la ultimul padurar.
    Am cateva ha de padure limita cu padurea statului,ing si padurarulin zona au marcat si facilitat taierea si furtul lemnului de pe propietatea particulara,anchetele incepute din 2014 nu-s finalizate nici azi ,dovezile ,martorii sunt apa de ploaie pentru politie,procuratura si reprezentantii Romsilva.

    taierea fagilor de pe o jumatate de ha

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger