AcasăNewsUPDATE Încă un caz CUTREMURĂTOR ZGUDUIE România! Doi copii, aruncați de propriul...

UPDATE Încă un caz CUTREMURĂTOR ZGUDUIE România! Doi copii, aruncați de propriul tată într-un râu. Micuții, declarați decedați

(foto: Facebook)

Încă un caz înfiorător cutremură România. De această dată alerta s-a dat duminică, în județul Bacău. Detaliile șocante despre această situație vin la doar câteva zile de la tragedia din Timișoara, când o tânără mamă a murit, după ce s-a aruncat în gol împreună cu cei doi copii ai săi, o fetiță și un băiețel.

UPDATE: Conform unor informații de ultim moment, manevrele de resuscitare nu au avut urmările scontate, micuții fiind declarați, din păcate, decedați.

Un bebeluș de doar patru luni și un alt copil, în vârstă de 5 ani, ar fi fost aruncați de către tatăl lor, într-un râu din județul Bacău, conform antena3.ro. Se pare că gestul tatălui – bărbat care încă nu e de găsit, fiind căutat, atât în apă, cât și pe uscat – ar fi avut loc după o ceartă dintre individul în vârstă de 30 de ani și soția acestuia.

Cazul dramatic, la câteva zile de la tragedia care a zguduit Timișoara

De altfel, chiar femeia a alertat autoritățile, după ce bărbatul ar fi amenințat-o pe aceasta că ar fi urmat să se arunce cu copiii într-un râu.

Conform aceleiași surse, copiii au fost găsiți de către polițiști, fiind scoși din apă și supuși unor manevre de resuscitare. Cei mici au primit primul ajutor chiar de la oamenii legii, până să ajungă în zonă echipajele salvatorilor, pentru a continua manevrele de resuscitare. Nu e clar deocamdată dacă bărbatul s-a aruncat și el în apă.

Despre cazul șocant din județul Bacău s-a aflat la câteva zile de la înmormântarea tinerei mame din Timișoara și a celor doi copii ai săi, care au murit în condiții înspăimântătoare. Femeia în vârstă de 33 de ani ar fi ales să se arunce de la etaj, împreună cu fetița și băiețelul său. Urmează ca polițiștii să stabilească exact ce anume s-a întâmplat și cum de s-a putut produce o asemenea tragedie.

author avatar
Andrei Coman
254 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger