AcasăNewsInca patru romani au pierit de gripa

Inca patru romani au pierit de gripa

Noi vesti rele cu privire la numarul pierderilor de vieti, pe fond de gripa. Cele mai recente date facute publice din directia responsabililor indica faptul ca numarul romanilor care au pierit in acest sezon dupa ce au contractat aceasta boala a ajuns la 24.

Intr-o singura saptamana, adica in intervalul 6-12 februarie, au fost constatate patru noi decese. Din cate au anuntat reprezentantii Centrului National de Supraveghere si Control a Bolilor Transmisibile in cursul zilei de joi, in cadrul informarilor saptamanale, din cele patru noi cazuri de pacienti care nu au mai putut fi salvati de medici, doua sunt cazuri confirmate cu virus gripal cu tipul A, subtip H3, restul fiind cu virus gripal tip A nesubtipat.

Cele mai multe decese, din cate indica statistica, au fost la categoria de varsta de peste 65 de ani, fiind vorba despre 9 persoane care au pierit rapuse de gripa. Totodata, din raportul citat rezulta ca niciuna dintre persoanele care au pierit ca urmare a acestui diagnostic nu fusese vaccinata.

author avatar
Cristina Stefan
125 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger