AcasăNewsInca o zi libera pentru romani! Ponta: "Cred ca o sa cedez!"

Inca o zi libera pentru romani! Ponta: „Cred ca o sa cedez!”

Cel mai probabil, Guvernul va declara ziua de 2 mai 2014 drept zi libera, care sa fie recuperata la o alta data, pentru a lega 1 Mai de zilele de sambata si duminica, a anuntat, duminica seara, premierul Victor Ponta.

“In urma presiunilor la care am fost supus, cred ca o sa cedez”, a spus Ponta, zambind, la Romania TV, adaugand ca, probabil, Guvernul va declara ziua de 2 mai 2014 drept zi nelucratoare, care sa fie recuperata la o alta data.

Propunerea a venit din partea Asociatiei de Promovare Litoral-Delta Dunarii si a Federatiei Asociatiilor de Promovare Turistice din Romania care au solicitat Guvernului sa declare 2 mai 2014 zi nationala libera, astfel incat sa fie asigurata o minivacanta cu ocazia sarbatorii de 1 Mai, pentru sprijinirea turismului.

In acest an, Ziua Internationala a Muncii – 1 mai, zi libera legala prevazuta in Codul Muncii, este intr-o zi de joi. Cele doua organizatii au solicitat Guvernului emiterea unui act normativ pentru declararea zilei de vineri 2 mai 2014 ca zi nationala libera, urmand ca aceasta sa fie recuperata in cursul lunii mai.

Foto: jurnaluldenordvest.ro

author avatar
Alina Costache
749 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger