AcasăNewsInca o saptamana cu ploi!

Inca o saptamana cu ploi!

Daca de Craciun a fost soare si vreme primavaratica, iata ca martie aduce ploi. Dupa ce toata saptamana a fost vreme mohorata, se pare ca va urma o saptamana la fel de urata.

Weekendul se anunta a fi unul ploios, mai ales in jumatatea sudica a tarii. In restul teritoriului vremea va fi putin mai calda, insa precipitatiile isi vor face si aici aparitia. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in sud-est si la munte.

Potrivit meteorologilor, temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 5 grade in nordul Moldovei si 14 grade in Dealurile de Vest si in Maramures. Minimele se vor incadra intre 0 si 7 grade.

In Capitala va continua sa ploua, temperatura maxima nu va depasi 8 grade, iar cea minima, 4 grade. Vantul va sufla slab si moderat. La munte vor cadea precipitatii mixte pe arii extinse, iar valorile termice vor fi unele normale, specifice acestei perioade. In restul zonelor montane vremea va fi mai calda decat in mod normal pentru aceasta data, cerul va fi temporar noros, iar precipitatiile se vor semnala local. Vantul va sufla moderat, cu unele intensificari in zona inalta.

Soarele va iesi dintre nori abia la sfarsitul saptamanii viitoare, cand vremea se va incalzi treptat, iar temperaturile vor urca chiar si pana la 16 grade Celsius.

author avatar
Andra Nesu
353 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger