AcasăInca o mutare la Pro TV! Ce vedeta si-a luat la revedere...

Inca o mutare la Pro TV! Ce vedeta si-a luat la revedere de la fani!

Seria vedetelor care parasesc trustul PRO continua. Dupa Horia Brenciu, Loredana, Nicoleta Luciu, actorii din Serviciul Roman de Comedie, iata ca se produc unele schimbari si  la Radio Pro FM.

Bogdan Nicolai, unul dintre prezentatorii matinalului “Alarma ProFM” si-a luat la revedere de la ascultatorii sai.

“Astazi am prezentat pentru ultima oara Alarma ProFM. Decizia nu a fost a mea, dar o respect si le urez succes celor care vor duce emisiunea mai departe. Fac tot posibilul sa ne reauzim cat mai curand, asa ca s-ar putea sa ne intalnim de la o alta ora sau cu scurte rubrici inregistrate.

In acesti 4 ani am avut noroc de doi parteneri de emisiune extraordinari (Sara si Gicu), cu care sper sa colaborez si pe viitor. Vreau sa-i multumesc Adrianei Barsan, producatorul nostru, care, in unele situatii complicate si delicate, nu s-a inclinat dupa cum a batut vantul.

Si, bineinteles, vreau sa va multumesc voua, tuturor celor care ati fost alaturi de mine in fiecare dimineata. Am ras impreuna sute de zile, am reusit sa schimbam lucruri si sa trecem peste probleme mici si mari. Sunteti prietenii mei si asa va voi considera intotdeauna. Va iubesc! Nicolai”, a fost mesajul scris de Bogdan Nicolai pe pagina sa oficiala de Facebook.

author avatar
Andra Nesu